Energieverbetering - Opgeleverd

Straatbeeld Anthony Fokkerweg na afronding

Energie: Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum 05-07-2017

Het Gooi en Omstreken heeft aan de Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum 54 woningen energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat verschillend: Anthony Fokkerweg Aanbrengen van d...


Lees verder >

Straatbeeld Floriszlaan e.o. na afronding

Energie: Floriszlaan en omgeving in Baarn 14-06-2017

In Baarn heeft Het Gooi en Omstreken diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Floriszlaan en omgeving. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Vervangen van al het bestaande glas door dubbele HR++beglazing met ventilatieroosters.


Lees verder >

Compleet straatbeeld Compagnieweg na afronding

Energie: Compagnieweg en omgeving in Hilversum 08-02-2017

Aan de Compagnieweg in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken een groot energieproject afgerond. 180 portiekwoningen zijn energiezuiniger gemaakt, onder meer door de bestaande kozijnen te vervangen.


Lees verder >

Straatbeeld Zoutmanlaan na afronding

Energie: Zoutmanlaan en Kloosterlaan in Hilversum 15-02-2017

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken energiebesparende maatregelen getroffen bij 76 woningen aan de Zoutmanlaan en Kloosterlaan. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per complex enigszins verschillend: Zoutmanlaan Vervangen van alle b...


Lees verder >

Straatbeeld Kievitslaan

Energie: Kievitslaan en Lijsterlaan in Nederhorst den Berg 08-02-2017

Aan de Kievitslaan en Lijsterlaan heeft Het Gooi en Omstreken 24 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen liggen verspreid over diverse wijken en de maatregelen waren onderling verschillend.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4