Nieuwsarchief

Feestdagen

Nieuws: Gewijzigde openingstijden feestdagen 18-12-2017

Let op: tijdens de feestdagen gelden er andere openingstijden. Op woensdag 20 december is ons kantoor vanaf 15:00 uur gesloten in verband met onze jaarlijkse kerstbijeenkomst.


Lees verder >

Oranjerie sleuteloverdracht foto

Nieuws: Trotse bewoners Oranjerie en Blaricummermeent ontvangen sleutels 13-12-2017

De 42 appartementen van nieuwbouwproject De Oranjerie in ís-Graveland zijn klaar. Donderdag 7 december was het zover. Toen ontvingen de trotse bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. Met een grote glimlach werden de twee- en driekamerappartementen in gebruik genomen.


Lees verder >

Straatbeeld Asterstraat en omgeving

Nieuws: 100% instemming energieproject Asterstraat en omgeving 12-12-2017

Aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum maakt Het Gooi en Omstreken 94 woningen energiezuiniger. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het isoleren van dak en gevel, HR++glas en het aanbrengen van een mechanisch ventilatiesysteem.


Lees verder >

Buitenkraan

Nieuws: Is uw woning winterklaar? 08-12-2017

Onze Servicedienst geeft u graag tips om te voorkomen dat uw kranen- en of leidingen bevriezen bij winterse temperaturen. Buitenkraan afsluiten Nu het ís nachts weer gaat vriezen, is het verstandig om tijdig de buitenkraan af te slui...


Lees verder >

Foto overhandiging voorzittershamer

Nieuws: Woonstichting Laren fuseert met Het Gooi en Omstreken 07-12-2017

Vrijdag 24 november nam Woningbouwvereniging Laren tijdens een feestelijke slotbijeenkomst afscheid van de vereniging, haar leden en huurders.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4