In uitvoering: 9 eengezinswoningen Blaricummermeent

Impressie tbv advertentie

Deelgebied B in de Blaricummermeent is bijna af. De gemeente heeft Het Gooi en Omstreken gevraagd de laatste drie kavels te bebouwen om zo extra tegemoet te komen aan het tekort aan sociale huurwoningen in Blaricum.

Op de drie kavels zijn rijtjes gebouwd van elk drie woningen. Zes woningen hebben twee slaapkamers (blok 7 en 8), de netto huurprijs bedraagt €635,05 per maand. Drie woningen hebben drie slaapkamers (blok 6), de netto huurprijs bedraagt €710,68 per maand. Alle woningen hebben een open keuken, voor- en achtertuin en een zolder met vaste trap en dakraam. Naast de netto huurprijs komt er ongeveer €25,00 bij aan servicekosten voor het onderhoud van de hagen. De woningen worden naar verwachting oktober/november 2017 opgeleverd.

Het Gooi en Omstreken zal 31 augustus 2017 de woningen op www.woningnet.nl adverteren. U kunt tot 11 september 2017 op de woningen reageren. Er zullen twee advertenties worden geplaatst, een advertentie voor de zes eengezinswoningen met twee slaapkamers en een advertentie voor de drie eengezinswoningen met drie slaapkamers.
In de advertentie komen de volledige toewijzingsregels met de verschillende voorrangsgroepen te staan. Om te kunnen reageren op de advertentie is  een registratie bij Woningnet Gooi en Vechtstreek nodig.

Hieronder kunt u de plattegronden van de verschillende blokken downloaden.

Plattegronden Blok 6
Plattegronden Blok 7
Plattegronden Blok 8


Mocht u vragen hebben dan kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur contact opnemen met de afdeling wonen via telefoonnummer 035- 672 66 99.

(aan de tekst kunnen geen rechten ontleend worden)