Veelgestelde vragen » Benchmark Aedes 2015

Terug naar het overzicht

Hoe komt het onderzoeksbureau (USP) aan mijn gegevens?

Het onderzoeksbureau heeft uw adresgegevens aangeleverd gekregen van de corporatie. De gegevens zullen echter alleen worden gebruikt voor dit onderzoek en nooit worden doorgespeeld aan derden. Verder is het onderzoek volledig anoniem. Uw privacy is dus volledig gegarandeerd.

Ik sta ingeschreven bij het bel-me-niet register, kan ik dan toch gebeld worden?

Dat kan. Het bel-me-niet register geldt alleen voor telefonische verkoop. Dit is een onderzoek uitgevoerd door de corporatie onder haar huurders. Het staat een organisatie vrij om haar klanten te benaderen voor onderzoek mits het bijdraagt aan een betere dienstverlening.

Door wie word ik gebeld?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy uit Rotterdam. U kunt dus benaderd worden door één van de medewerkers van USP. Zij zullen zich ook als zodanig voorstellen maar noemen wel de naam van de corporatie.

Wanneer kan ik gebeld worden?

De beltijden zijn doordeweeks tussen 9.30 en 21.15 en op zaterdag tussen 10.00 en 19.00u. Mocht u gebeld worden op een tijdstip wanneer het niet uitkomt, dan kunt u altijd een afspraak maken om teruggebeld te worden op een ander tijdstip. Geeft u dit dan zo exact mogelijk aan bij de enquêteur.

Ik wil de vragenlijst schriftelijk invullen, kan dat?

Nee dat kan niet. Het onderzoek wordt alleen online en telefonisch uitgevoerd.

Ik heb een e-mail gekregen maar weet niet waarom?

Uw gegevens zijn aan USP doorgegeven omdat u:
1. Een woning van de corporatie heeft betrokken
2. Een woning van de corporatie heeft verlaten
3. Een reparatie in uw woning is uitgevoerd
4. Planmatig onderhoud in of rondom uw woning is uitgevoerd

Wanneer of hoe worden de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt?

De resultaten van het onderzoek worden hierna nog verwerkt en als eerste wordt er een rapportage gemaakt van de hele sector. Dus de resultaten van alle corporaties op één hoop. In december zullen de corporaties hun belangrijkste eigen scoren ontvangen. De resultaten leest u t.z.t. op deze website.