In uitvoering: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent

Blaricummermeent

Deelgebied C in de Blaricummermeent is bijna af. Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en één blok met zes woningen. Alle woningen hebben een breedte van 5,1 meter met twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder.


Huurprijs 
De netto huurprijs bedraagt € 640,14 per maand voor de twaalf tussenwoningen en voor de tien hoekwoningen bedraagt de netto huurprijs € 710,68 per maand.

Servicekosten
Alle woningen hebben een open keuken, voor- en achtertuin en een zolder met vaste trap en dakraam. Naast de netto huurprijs komt er ongeveer € 22,00 bij aan servicekosten voor het onderhoud van de hagen. De woningen worden naar verwachting eind februari 2018 opgeleverd.

Advertentie WoningNet
Het Gooi en Omstreken zal 27 december 2017 de woningen op www.woningnet.nl adverteren. U kunt tot 8 januari 2018 op de woningen reageren. Er zullen twee advertenties worden geplaatst, een advertentie voor de 12 eengezinswoningen en een advertentie voor de 10 hoekwoningenwoningen. In de advertentie komen de volledige toewijzingsregels met de verschillende voorrangsgroepen te staan. Om te kunnen reageren op de advertentie is een registratie bij Woningnet Gooi en Vechtstreek nodig.

Vragen?
Mocht u vragen hebben dan kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur contact opnemen met de afdeling Wonen via telefoonnummer 035- 672 66 99.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.