Actueel

Energieverbetering

Energieverbetering: In voorbereiding: Zandgat e.o., Laren

Geschreven op

Bij de woningen aan het Zandgat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Het betreft de woningen aan de: Gooiergracht Caliskamp Melkweg Mauvezand Zandgat Aanleiding Naast het feit dat verduurzaming goed voor het milieu is, is het natuurlijk... Lees meer »

Energieverbetering: In voorbereiding: Ericaweg, Laren

Geschreven op

Bij een (aantal) woningen aan de Ericaweg en Goosen de Witstraat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken momenteel de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Locatie Het betreft de woningen aan de Ericaweg en de Goossen de Witstraat in Laren. Lees meer »

Energieverbetering: In voorbereiding: Heuvellaan, Hilversum

Geschreven op

Aan de Heuvellaan in Hilversum bereidt Het Gooi en Omstreken onderhoudswerkzaamheden voor. Locatie Het betreft het bewonerscomplex aan de Heuvellaan huisnummers 20 (1-13) tot en met 28 (1-13). Aanleiding Zowel de dakbedekking als de gevelbekleding zijn aan vervanging toe. Lees meer »

Energieverbetering: Onderzoek warmtenet Kerkelanden, Hilversum

Geschreven op

Onderzoek mogelijkheden warmtenet Kerkelanden, Hilversum In de gemeente Hilversum zijn onderzoeken gestart om aardgasvrij te worden in de toekomst. Energieco√∂peratie HET, Firan en Waternet onderzoekt de mogelijkheid van een warmtenet in de wijk Kerkelanden. Lees meer »

Energieverbetering: Electrobuurt, Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft het voornemen om in 2019 de woningen in de Electrobuurt toekomstbestendig en energiezuiniger te maken. Op deze pagina leest u de voortgang van de Electrobuurt. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn opgedeeld in drie complexen: Complex 102: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media