Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: In uitvoering: Asterstraat en omgeving in Hilversum

Geschreven op

Aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken 94 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn oorspronkelijk gebouwd in de jaren '30. Werkzaamheden De werkzaamheden bestonden uit het: Isoleren van het schuine dak. Dit is van buitenaf gebeurd met isolatieplaten. Lees meer »

Energieverbetering: Diverse woningen in Ankeveen en 's-Graveland

Geschreven op

Verspreid door Ankeveen en 's-Graveland zijn 49 woningen ge├»soleerd en is er onderhoud uitgevoerd. Werkzaamheden Bij alle woningen zijn de bodem van de kruipruimte en het dak ge├»soleerd. Daarnaast waren de werkzaamheden per woning erg verschillend. V Lees meer »

Energieverbetering: In uitvoering: Eendrachtpark en omgeving in Bussum

Geschreven op

Aan het Eendrachtpark in Bussum is Het Gooi en Omstreken bezig met een groot energieproject. 150 woningen worden energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn gebouwd in de jaren '20 en '30. Uitgangspunt bij de werkzaamheden is om de karakteristieke details te behouden of terug te brengen. Lees meer »

Energieverbetering: Kerkelandenlaan in Hilversum

Geschreven op

In Hilversum staan aan de Kerkelandenlaan 3 woontorens van Het Gooi en Omstreken. Bij 2 van deze torens zijn werkzaamheden aan de installaties (warm water en verwarming) uitgevoerd. Werkzaamheden De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van: Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Brinkweg in Hilversum

Geschreven op

Het afgelopen jaar hebben de woningen aan de Brinkweg, Weversweg en Kolenstraat in Hilversum een ware metamorfose gehad. Het Gooi en Omstreken heeft groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de woningen zijn verbeterd. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media