Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: Afgerond: Erasmuslaan, Hilversum

Geschreven op

De flat van Het Gooi en Omstreken aan de Erasmuslaan in Hilversum heeft een ware metamorfose ondergaan. De grootste veranderingen zijn de energieverbeteringen. Maar de leefbaarheid, veiligheid en uitstraling van de flat zijn ook flink onder handen genomen. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Asterstraat en omgeving in Hilversum

Geschreven op

Aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken 94 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn oorspronkelijk gebouwd in de jaren '30. Werkzaamheden De werkzaamheden bestonden uit het: Isoleren van het schuine dak. Dit is van buitenaf gebeurd met isolatieplaten. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Diverse woningen in Ankeveen en 's-Graveland

Geschreven op

Verspreid door Ankeveen en 's-Graveland zijn 49 woningen ge├»soleerd en is er onderhoud uitgevoerd. Werkzaamheden Bij alle woningen zijn de bodem van de kruipruimte en het dak ge├»soleerd. Daarnaast waren de werkzaamheden per woning erg verschillend. V Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Eendrachtpark en omgeving in Bussum

Geschreven op

Aan het Eendrachtpark in Bussum is Het Gooi en Omstreken bezig met een groot energieproject. 150 woningen worden energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn gebouwd in de jaren '20 en '30. Uitgangspunt bij de werkzaamheden is om de karakteristieke details te behouden of terug te brengen. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Kerkelandenlaan in Hilversum

Geschreven op

In Hilversum staan aan de Kerkelandenlaan 3 woontorens van Het Gooi en Omstreken. Bij 2 van deze torens zijn werkzaamheden aan de installaties (warm water en verwarming) uitgevoerd. Werkzaamheden De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media