Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: Afgerond: Wandelmeent in Hilversum

Geschreven op

De Wandelmeent in Hilversum is een bijzondere straat. Het betreft een Centraal Wonen project. Naast de 54 individuele woningen zijn er onder meer een gemeenschappelijke fitnessruimte, een sauna en gezamenlijke keukens. De bewoners helpen elkaar waar nodig. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Kievitslaan en Lijsterlaan in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Aan de Kievitslaan en Lijsterlaan heeft Het Gooi en Omstreken 24 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen liggen verspreid over diverse wijken en de maatregelen waren onderling verschillend. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Prunuslaan en Wethouder Bloklaan in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft diverse energiebesparende werkzaamheden uitgevoerd aan de Wethouder Bloklaan en de Prunuslaan in Nederhorst den Berg. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het isoleren van het dak en de gevel. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat enigs... Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Vogelpan en Baerbergen in Hilversum 

Geschreven op

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken 66 eengezinswoningen aan de Vogelpan en Baerbergen verbeterd. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Isoleren van het dak met dakplaten. Dit is van buitenaf gebeurd. De kleine dakramen met enkel glas zijn vervangen. Lees meer »

Energieverbetering: Libellemeent en Zeggemeent in Hilversum

Geschreven op

Aan de Libellemeent en Zeggemeent in de Hilversumse Meent heeft Het Gooi en Omstreken een groot energieproject afgerond. Hier werden 82 woningen energiezuiniger gemaakt, onder meer door het aanbrengen van dakisolatie. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat verschillend: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review