Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: Afgerond: Brinkweg in Hilversum

Geschreven op

Het afgelopen jaar hebben de woningen aan de Brinkweg, Weversweg en Kolenstraat in Hilversum een ware metamorfose gehad. Het Gooi en Omstreken heeft groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de woningen zijn verbeterd. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft aan de Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum 54 woningen energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat verschillend: Anthony Fokkerweg Aanbrengen van dakisolatie. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Floriszlaan en omgeving in Baarn

Geschreven op

In Baarn heeft Het Gooi en Omstreken diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Floriszlaan en omgeving. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Vervangen van al het bestaande glas door dubbele HR++beglazing met ventilatieroosters. Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Willem Barentszstraat en Akkerlaan in Bussum

Geschreven op

Aan de Willem Barentszstraat en omgeving in Bussum heeft Het Gooi en Omstreken 69 woningen verbeterd. Het project was opgedeeld in een aantal complexen, waarbij de werkzaamheden verschillend waren. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden per complex: Lees meer »

Energieverbetering: Afgerond: Zoutmanlaan en Kloosterlaan in Hilversum

Geschreven op

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken energiebesparende maatregelen getroffen bij 76 woningen aan de Zoutmanlaan en Kloosterlaan. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per complex enigszins verschillend: Zoutmanlaan Vervangen van alle beglazing door HR++glas inclusief nieuwe v... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media