Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: Kortenhoefsedijk in Kortenhoef

Geschreven op

Aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef heeft Het Gooi en Omstreken 13 woningen energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Isoleren van het dak met dakplaten. Dit is van buitenaf gebeurd. Lees meer »

Energieverbetering: Smeerdijkgaarde in Kortenhoef

Geschreven op

In Kortenhoef heeft Het Gooi en Omstreken 72 woningen aan de Smeerdijkgaarde energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Isoleren van het dak met dakplaten. Dit is van buitenaf gebeurt. Lees meer »

Energieverbetering: Meindert Hobbemastraat en omgeving Nederhorst den Berg

Geschreven op

In Nederhorst den Berg heeft Het Gooi en Omstreken 29 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen liggen verspreid over diverse wijken en de maatregelen waren onderling verschillend. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden verschilden per complex: Lees meer »

Energieverbetering:  't Schaar in Blaricum

Geschreven op

In Blaricum heeft Het Gooi en Omstreken de puien aan de voorgevel vervangen van 151 woningen aan 't Schaar. Daarnaast zijn er een aantal werkzaamheden uitgevoerd aan het trappenhuis van alle 179 woningen. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Lees meer »

Energieverbetering: Peter Planciusplein en omgeving in Hilversum

Geschreven op

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken 106 woningen energiezuiniger gemaakt aan het Peter Planciusplein en omgeving. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Aanbrengen van dakisolatie op de zolder (van binnenuit) met wit afgewerkte isolatieplaten. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media