Energieverbetering

Opgeleverd

Energieverbetering: Libellemeent en Zeggemeent in Hilversum

Geschreven op

Aan de Libellemeent en Zeggemeent in de Hilversumse Meent heeft Het Gooi en Omstreken een groot energieproject afgerond. Hier werden 82 woningen energiezuiniger gemaakt, onder meer door het aanbrengen van dakisolatie. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat verschillend: Lees meer »

Energieverbetering: Willem Barentszweg en omgeving in Hilversum

Geschreven op

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken 58 woningen energiezuiniger gemaakt. Onder meer het dak, de kruipruimte en de gevels zijn ge├»soleerd. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Aanbrengen van dakisolatie op de zolder (van binnenuit) met wit afgewerkte isolatiep... Lees meer »

Energieverbetering: Kortenhoefsedijk in Kortenhoef

Geschreven op

Aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef heeft Het Gooi en Omstreken 13 woningen energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Isoleren van het dak met dakplaten. Dit is van buitenaf gebeurd. Lees meer »

Energieverbetering: Smeerdijkgaarde in Kortenhoef

Geschreven op

In Kortenhoef heeft Het Gooi en Omstreken 72 woningen aan de Smeerdijkgaarde energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Isoleren van het dak met dakplaten. Dit is van buitenaf gebeurt. Lees meer »

Energieverbetering: Meindert Hobbemastraat en omgeving Nederhorst den Berg

Geschreven op

In Nederhorst den Berg heeft Het Gooi en Omstreken 29 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen liggen verspreid over diverse wijken en de maatregelen waren onderling verschillend. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden verschilden per complex: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media