Actueel

Onderhoud en verduurzaming

Afgerond: De Mees, Gooiergracht en Smeekweg in Laren

Bij (een aantal) woningen aan De Mees, Gooiergracht, Erfgooiersweg en Smeekweg in Laren zijn werkzaamheden ter verduurzaming van de woningen uitgevoerd. Locatie Het betreft de woningen De Mees, Gooiergracht, Erfgooiersweg en Smeekweg in Laren.

Lees meer

Afgerond: Heuvellaan, Hilversum

Aan de Heuvellaan in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken (G&O) onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Locatie Het betreft het bewonerscomplex aan de Heuvellaan huisnummers 20 (1-13) tot en met 28 (1-13). Aanleiding Zowel de dakbedekking als de gevelbekleding waren aan vervanging toe. Lees meer »

Afgerond: Zandgat e.o., Laren

Bij de woningen aan het Zandgat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken (G&O) de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Het betreft de woningen aan de: Gooiergracht Caliskamp Melkweg Mauvezand Zandgat Aanleiding Naast het feit dat verduurzaming goed voor het milieu is, is het natu... Lees meer »

Afgerond: Ericaweg, Laren

Bij (een aantal) woningen aan de Ericaweg en Goosen de Witstraat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken (G&O) momenteel de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Locatie Het betreft de woningen aan de Ericaweg en de Goossen de Witstraat in Laren. Lees meer »

Afgerond: Lange Heul, Bussum

In bewonerscomplex Heulstaete aan de Lange Heul in Bussum voert Het Gooi en Omstreken (G&O) groot onderhoud uit. Er worden onder andere duurzame verbeteringen aangebracht die de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat verbeteren. Wat gebeurt er precies? Lees meer »

Afgerond: Electrobuurt, Hilversum

Het Gooi en Omstreken (G&O) heeft het voornemen om in 2019 de woningen in de Electrobuurt toekomstbestendig en energiezuiniger te maken. Op deze pagina leest u de voortgang van de Electrobuurt. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn opgedeeld in drie complexen: Lees meer »

Afgerond: Schoolstraat in Hilversum

De Prinsenhof is een seniorencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Dit complex heeft een flinke opknapbeurt gehad. De grootste veranderingen zijn de de toepassingen om langer zelfstandig te wonen. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review