Actueel

Groot onderhoud

Groot onderhoud: In voorbereiding: Zandgat e.o., Laren

Geschreven op

Bij de woningen aan het Zandgat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Het betreft de woningen aan de: Gooiergracht Caliskamp Melkweg Mauvezand Zandgat Aanleiding Naast het feit dat verduurzaming goed voor het milieu is, is het natuurlijk... Lees meer »

Groot onderhoud: In voorbereiding: Ericaweg, Laren

Geschreven op

Bij een (aantal) woningen aan de Ericaweg en Goosen de Witstraat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken momenteel de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Locatie Het betreft de woningen aan de Ericaweg en de Goossen de Witstraat in Laren. Lees meer »

Groot onderhoud: In voorbereiding: Heuvellaan, Hilversum

Geschreven op

Aan de Heuvellaan in Hilversum bereidt Het Gooi en Omstreken onderhoudswerkzaamheden voor. Locatie Het betreft het bewonerscomplex aan de Heuvellaan huisnummers 20 (1-13) tot en met 28 (1-13). Aanleiding Zowel de dakbedekking als de gevelbekleding zijn aan vervanging toe. Lees meer »

Groot onderhoud: In uitvoering: Lange Heul, Bussum

Geschreven op

In bewonerscomplex Heulstaete aan de Lange Heul in Bussum voert Het Gooi en Omstreken groot onderhoud uit. Er worden onder andere duurzame verbeteringen aangebracht die de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat verbeteren. Wat gebeurt er precies? Lees meer »

Groot onderhoud: In uitvoering: Schoolstraat in Hilversum

Geschreven op

De Prinsenhof is een seniorencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Dit complex heeft een flinke opknapbeurt gehad. De grootste veranderingen zijn de de toepassingen om langer zelfstandig te wonen. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media