Groot onderhoud

Opgeleverd

Groot onderhoud: In uitvoering: Eendrachtpark en omgeving in Bussum

Geschreven op

Aan het Eendrachtpark in Bussum is Het Gooi en Omstreken bezig met een groot energieproject. 150 woningen worden energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn gebouwd in de jaren '20 en '30. Uitgangspunt bij de werkzaamheden is om de karakteristieke details te behouden of terug te brengen. Lees meer »

Groot onderhoud: In uitvoering: Vogelpan en Baerbergen in Hilversum

Geschreven op

Aan twee flats aan Vogelpan en Baerbergen in Hilversum voert Het Gooi en Omstreken groot onderhoud uit. Dit betreft met name werkzaamheden aan de galerijen en de balkons. Locatie De volgende adressen maken onderdeel uit van het project: Lees meer »

Groot onderhoud: In uitvoering: Diverse woningen in Ankeveen en 's-Graveland

Geschreven op

Verspreid door Ankeveen en 's-Graveland worden 49 woningen ge├»soleerd en er wordt onderhoud uitgevoerd. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn: Hollands End 39-45 en 81 en 83 (oneven) Meester J.C. Buhrmannlaan 10-34 (even) Stichtse Kade 3-23 (even en oneven) m.u.v. Lees meer »

Groot onderhoud: In uitvoering: Asterstraat en omgeving in Hilversum

Geschreven op

Aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum maakt Het Gooi en Omstreken 94 woningen energiezuiniger. De woningen zijn gebouwd in de jaren '30. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn: Asterstraat 43 (oneven) en 56-72 (even) Bosdrift 135-193 (oneven) Dotterstraat 2-24 (ev... Lees meer »

Groot onderhoud: Oosterpad in Bussum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft in 2015 groot onderhoud gepleegd in 44 woningen aan het Oosterpad in Bussum. Wat is er uitgevoerd? Er is veel aandacht besteed aan isolatie, zoals vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Tevens zijn de dakgoten vervangen en is er buitenschilderwerk uitgevoerd. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media