Groot onderhoud

Opgeleverd

Groot onderhoud: Afgerond: Erasmuslaan, Hilversum

Geschreven op

De flat van Het Gooi en Omstreken aan de Erasmuslaan in Hilversum heeft een ware metamorfose ondergaan. De grootste veranderingen zijn de energieverbeteringen. Maar de leefbaarheid, veiligheid en uitstraling van de flat zijn ook flink onder handen genomen. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Eendrachtpark en omgeving in Bussum

Geschreven op

Aan het Eendrachtpark in Bussum is Het Gooi en Omstreken bezig met een groot energieproject. 150 woningen worden energiezuiniger gemaakt. De woningen zijn gebouwd in de jaren '20 en '30. Uitgangspunt bij de werkzaamheden is om de karakteristieke details te behouden of terug te brengen. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Vogelpan en Baerbergen in Hilversum

Geschreven op

Aan twee flats aan Vogelpan en Baerbergen in Hilversum voert Het Gooi en Omstreken groot onderhoud uit. Dit betreft met name werkzaamheden aan de galerijen en de balkons. Locatie De volgende adressen maken onderdeel uit van het project: Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Brinkweg in Hilversum

Geschreven op

Het afgelopen jaar hebben de woningen aan de Brinkweg, Weversweg en Kolenstraat in Hilversum een ware metamorfose gehad. Het Gooi en Omstreken heeft groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de woningen zijn verbeterd. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Diverse woningen in Ankeveen en 's-Graveland

Geschreven op

Verspreid door Ankeveen en 's-Graveland worden 49 woningen ge├»soleerd en er wordt onderhoud uitgevoerd. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn: Hollands End 39-45 en 81 en 83 (oneven) Meester J.C. Buhrmannlaan 10-34 (even) Stichtse Kade 3-23 (even en oneven) m.u.v. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media