Groot onderhoud

Opgeleverd

Groot onderhoud: De Hofjes in Bunschoten

Geschreven op

Eind 2013/begin 2014 is het groot onderhoud aan de Hofjes in Bunschoten afgerond. Daarna is besloten om toch het energielabel van de woningen te verhogen. Werkzaamheden Dit betekent dat de spouwmuren van alle woningen zijn nagelopen en, indien nodig, nageïsoleerd. Lees meer »

Groot onderhoud: Hoge Naarderweg in Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft in het mooie pand aan de Hoge Naarderweg in Hilversum onderhoud uitgevoerd in 2015. Dit complex bestaat uit 6 appartementen voor jongeren. Werkzaamheden Er is centrale verwarming aangebracht in de woningen en de ventilatie is verbeterd. Lees meer »

Groot onderhoud: De Hofjes in Bunschoten

Geschreven op

De werkzaamheden groot onderhoud aan de woningen in de Hofjes in Bunschoten zijn afgerond. Werkzaamheden Er is specifiek aandacht besteed aan energiebesparing en het opknappen van de buitenkant van de woningen. Een energiezuinige woning verbruikt minder energie. Lees meer »

Groot onderhoud: Loosdrechtse Bos in Hilversum

Geschreven op

Op Landgoed Zonnestraal in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken groot onderhoud uitgevoerd, waarbij specifiek aandacht is besteed aan energiebesparing en het opknappen van de buitenkant. Locatie Het project betreft twee blokken met in totaal 12 eengezinswoningen aan het Loosdrechtse Bos 2 – 12 t... Lees meer »

Groot onderhoud: St. Vitus in Bussum

Geschreven op

Het Broederhuis St. Vitus in Bussum is compleet gerenoveerd. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn grondig onder handen genomen. Het Gooi en Omstreken heeft hier 14 nieuwe comfortabele, energiezuinige (label A) en betaalbare appartementen gerealiseerd. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media