Groot onderhoud

Opgeleverd

Groot onderhoud: Afgerond: Asterstraat en omgeving in Hilversum

Geschreven op

Aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum maakt Het Gooi en Omstreken 94 woningen energiezuiniger. De woningen zijn gebouwd in de jaren '30. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn: Asterstraat 43 (oneven) en 56-72 (even) Bosdrift 135-193 (oneven) Dotterstraat 2-24 (ev... Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Oosterpad in Bussum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft in 2015 groot onderhoud gepleegd in 44 woningen aan het Oosterpad in Bussum. Wat is er uitgevoerd? Er is veel aandacht besteed aan isolatie, zoals vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Tevens zijn de dakgoten vervangen en is er buitenschilderwerk uitgevoerd. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: De Hofjes in Bunschoten

Geschreven op

Eind 2013/begin 2014 is het groot onderhoud aan de Hofjes in Bunschoten afgerond. Daarna is besloten om toch het energielabel van de woningen te verhogen. Werkzaamheden Dit betekent dat de spouwmuren van alle woningen zijn nagelopen en, indien nodig, nage├»soleerd. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: Hoge Naarderweg in Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft in het mooie pand aan de Hoge Naarderweg in Hilversum onderhoud uitgevoerd in 2015. Dit complex bestaat uit 6 appartementen voor jongeren. Werkzaamheden Er is centrale verwarming aangebracht in de woningen en de ventilatie is verbeterd. Lees meer »

Groot onderhoud: Afgerond: De Hofjes in Bunschoten

Geschreven op

De werkzaamheden groot onderhoud aan de woningen in de Hofjes in Bunschoten zijn afgerond. Werkzaamheden Er is specifiek aandacht besteed aan energiebesparing en het opknappen van de buitenkant van de woningen. Een energiezuinige woning verbruikt minder energie. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media