Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In voorbereiding: Harmen Vosweg in Laren

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Laren de mogelijkheid om sociale huurwoningen te realiseren aan de Harmen Vosweg. Planvorming Momenteel wordt gekeken op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden. Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg bouwt Het Gooi en Omstreken 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen. Type woningen Het project bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen in drie lagen en vijf rijwoningen op het ach... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Horn en Kuijerpolder, Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente de mogelijkheid tot nieuwbouw in de gewenste woonwijk Nederhorst Noord. Schets In overleg met Het Gooi en Omstreken heeft ontwikkelaar Kennemerland Beheer een schets gemaakt hoe Nederhorst Noord eruit zou kunnen zien. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Tiny Houses Loosdrecht

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van Tiny Houses in Loosdrecht. Tijdelijke woningen In de gemeente Wijdemeren is een grote vraag naar betaalbare huurwoningen. Daarom wil de gemeente Wijdemeren samen met Het Gooi en Omstreken onderzoek... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: woongebouw 2e Oor in De Blaricummermeent

Geschreven op

In samenwerking met Sherpa gaat Het Gooi en Omstreken in De Blaricummermeent een woongebouw ontwikkelen voor mensen met een zorgvraag. Intentieovereenkomst Het Gooi en Omstreken en Sherpa hebben gezamenlijk het initiatief genomen huisvesting voor cliĆ«nten van Sherpa te ontwikkelen in De Blaricumm... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media