Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In uitvoering: Tiny Houses Loosdrecht

Geschreven op

Aan de Rading in Loosdrecht plaatst Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken binnenkort 16 Tiny Houses. In de week van 17 mei start op WoningNet de inschrijving voor de Tiny Houses aan de Rading in Loosdrecht. Belangstellenden hebben 2 weken de tijd om zich in te schrijven voor dit bijzondere proje... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: woongebouw 2e Oor in De Blaricummermeent

Geschreven op

Het is zover! Na bijna 12 maanden heeft bouwbedrijf Van Wijnen de werkzaamheden van het Sherpa-complex in de Blaricummermeent afgerond. Op maandagochtend 15 maart overhandigde Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken symbolisch de sleutel aan zorgorganisatie Sherpa. Lees meer »

Nieuwbouw: In ontwikkeling: Eerste Molenweg, Blaricum

Geschreven op

In Blaricum Dorp ligt tussen het Kerkpad en de Eerste Molenweg de voormalige melkfabriek ‘De Goede Verwachting’. De locatie is aangekocht door een lokale vastgoedondernemer. Op de locatie is een bouwplan ontwikkeld bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen. Het Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Meentzicht 2

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt de haalbaarheid van een nieuw wijkcentrum en sportzaal met daarbovenop 70 appartementen in de Hilversumse Meent. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting de Hilversumse Meent en de Gemeente Hilversum. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

De planontwikkeling van het nieuwbouwproject Rengerswetering eiland 4 aan de zuidoost-zijde van Bunschoten kan worden vervolgd. Het plan bestaat uit circa 157 woningen, een school en een supermarkt. Dit is ontwikkeld met de samenwerkingspartners Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Slokker V... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media