Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In voorbereiding: Meentzicht 2

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt de haalbaarheid van een nieuw wijkcentrum en sportzaal met daarbovenop 70 appartementen in de Hilversumse Meent. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting de Hilversumse Meent en de Gemeente Hilversum. Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Vorig jaar zijn de sloopwerkzaamheden gestart van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp om ruimte te maken voor zeven sociale grondgebonden woningen. Afgelopen najaar tekenden de gemeente Blaricum en Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de koopovereenkomst in het gemeentehuis van Blaricum. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

De planontwikkeling van het nieuwbouwproject Rengerswetering eiland 4 aan de zuidoost-zijde van Bunschoten kan worden vervolgd. Het plan bestaat uit circa 157 woningen, een school en een supermarkt. Dit is ontwikkeld met de samenwerkingspartners Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Slokker V... Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Janshuis in Laren

Geschreven op

De bouw van vier sociale huurwoningen op de plek van het voormalige zusterhuis in Laren is volop bezig. Begin dit jaar sloegen wethouder Ton Stam (Gemeente Laren), Maarten van Gessel (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en Gerrit de Bruin (Van Driesten Harskamp) symbolisch de eerste paal in d... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken 35 appartementen en 26 eengezinswoningen gerealiseerd. 61 duurzame woningen De nieuwbouw bestaat uit 26 eengezinswoningen en 35 appartementen verdeeld over vier lagen. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media