Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In voorbereiding: Tiny Houses Loosdrecht

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van Tiny Houses in Loosdrecht. De Raad van Commissarissen van Het Gooi en Omstreken stemde onlangs in met de plannen. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor de realisatie van dit bouwplan. Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Dit najaar zijn de sloopwerkzaamheden gestart van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp om ruimte te maken voor zeven sociale grondgebonden woningen. Op 31 oktober tekenden de gemeente Blaricum en Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de koopovereenkomst in het gemeentehuis van Blaricum. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 42 appartementen in Muiden

Geschreven op

Omdat Muiden is opgegaan in de gemeente Gooise Meren, heeft het voormalige gemeentehuis van Muiden geen functie meer. Begin 2017 heeft de gemeente daarom een prijsvraag uitgeschreven voor herbestemming van het gemeentehuis tot betaalbare woningbouw. Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten bouwt Het Gooi en Omstreken momenteel 35 appartementen en 26 eengezinswoningen. 61 duurzame woningen De nieuwbouw komt op eiland 3 van de nieuwe Rengerswetering in Bunschoten. Het project omvat de nieuwbouw van 26 eengezinswoningen en 35 appartementen... Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg bouwt Het Gooi en Omstreken momenteel 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen. Type woningen Het project bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen in drie lagen en vijf rijwoningen... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media