Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In ontwikkeling: Eerste Molenweg, Blaricum

Geschreven op

In Blaricum Dorp ligt tussen het Kerkpad en de Eerste Molenweg de voormalige melkfabriek ‘De Goede Verwachting’. De locatie is aangekocht door een lokale vastgoedondernemer. Op de locatie is een bouwplan ontwikkeld bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen. Het Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Janshuis in Laren

Geschreven op

Vrijdagmiddag 4 december zijn 4 sociale huurwoningen in Laren aan Onder de Bogen officieel opgeleverd. Om dit te vieren overhandigden directeur-bestuurder Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken samen met de Larense wethouder Ton Stam symbolisch een sleutel van 1,5 meter aan... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Meentzicht 2

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt de haalbaarheid van een nieuw wijkcentrum en sportzaal met daarbovenop 70 appartementen in de Hilversumse Meent. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting de Hilversumse Meent en de Gemeente Hilversum. Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Vorig jaar zijn de sloopwerkzaamheden gestart van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp om ruimte te maken voor zeven sociale grondgebonden woningen. Afgelopen najaar tekenden de gemeente Blaricum en Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de koopovereenkomst in het gemeentehuis van Blaricum. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

De planontwikkeling van het nieuwbouwproject Rengerswetering eiland 4 aan de zuidoost-zijde van Bunschoten kan worden vervolgd. Het plan bestaat uit circa 157 woningen, een school en een supermarkt. Dit is ontwikkeld met de samenwerkingspartners Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Slokker V... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media