Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg gaat Het Gooi en Omstreken 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen bouwen. Type woningen Het project bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen in drie lagen en vijf rijwoningen op h... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Horn en Kuijerpolder, Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente de mogelijkheid tot nieuwbouw in de gewenste woonwijk Nederhorst Noord. Schets In overleg met Het Gooi en Omstreken heeft ontwikkelaar Kennemerland Beheer een schets gemaakt hoe Nederhorst Noord eruit zou kunnen zien. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 3 seniorenwoningen Rembrandt van Rijnstraat, Bunschoten

Geschreven op

De gemeente Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken gevraagd een kleinschalig bouwplan met drie grondgebonden seniorenwoningen te ontwikkelen voor de locatie aan de Rembrandt van Rijnstraat. Seniorenwoningen De seniorenwoningen hebben een oppervlakte van 75 vierkante meter en de badkamer en hoofds... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 23 Tiny Houses Loosdrecht

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van 23 Tiny Houses in Loosdrecht. Tijdelijke woningen Vanwege alle op de locatie aanwezige kabels en leidingen is het voorlopig niet mogelijk definitieve woningen op de kavel aan de Dennenlaan in Loosd... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: woongebouw 2e Oor in De Blaricummermeent

Geschreven op

In samenwerking met Sherpa gaat Het Gooi en Omstreken in De Blaricummermeent een woongebouw ontwikkelen voor mensen met een zorgvraag. Intentieovereenkomst Het Gooi en Omstreken en Sherpa hebben gezamenlijk het initiatief genomen huisvesting voor cliĆ«nten van Sherpa te ontwikkelen in De Blaricumm... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media