Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg gaat Het Gooi en Omstreken 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen bouwen. Type woningen Het project bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen in drie lagen en vijf rijwoningen op h... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Horn en Kuijerpolder, Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente de mogelijkheid tot nieuwbouw in de gewenste woonwijk Nederhorst Noord. Schets In overleg met Het Gooi en Omstreken heeft ontwikkelaar Kennemerland Beheer een schets gemaakt hoe Nederhorst Noord eruit zou kunnen zien. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 23 Tiny Houses Loosdrecht

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van 23 Tiny Houses in Loosdrecht. Tijdelijke woningen Vanwege alle op de locatie aanwezige kabels en leidingen is het voorlopig niet mogelijk definitieve woningen op de kavel aan de Dennenlaan in Loosd... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: woongebouw 2e Oor in De Blaricummermeent

Geschreven op

In samenwerking met Sherpa gaat Het Gooi en Omstreken in De Blaricummermeent een woongebouw ontwikkelen voor mensen met een zorgvraag. Intentieovereenkomst Het Gooi en Omstreken en Sherpa hebben gezamenlijk het initiatief genomen huisvesting voor cliĆ«nten van Sherpa te ontwikkelen in De Blaricumm... Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Op maandag 12 maart hebben wethouder Liesbeth Boersen namens de gemeente Blaricum en directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken) een intentieovereenkomst ondertekend voor het ontwikkelen van zeven woningen op de locatie van de voormalige Brandweerkazerne in Blaricum. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media