Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In ontwikkeling: 90 betaalbare circulaire houten woningen op Brediusterrein in Muiden

Geschreven op

Op 5 juli 2022 heeft wethouder Alexander Luijten samen met Arjan de Vries van Slokker Vastgoed de koop- en realisatieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van 90 woningen op het Brediusterrein in Muiden. Het winnende plan (‘De Wandeling’) heeft als thema ‘samen gezond, gelukkig en betaalb... Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

In maart 2022 is gestart met de bouw van het Entreegebouw op het vierde wooneiland van Rengerswetering, ook wel Rengerspark genoemd. Het nieuwbouwproject aan de zuidoost-zijde van Bunschoten bestaat uit circa 157 koop- en huurwoningen, een school en een supermarkt. Lees meer »

Nieuwbouw: In ontwikkeling: Tiny houses en sociale huurwoningen in Bunschoten

Geschreven op

Vrijdag 11 maart 2022 hebben wethouder Huig van Barneveld en Maarten van Gessel van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken (G&O) een intentieovereenkomst getekend. In deze overeenkomst wordt de intentie uitgesproken om 16 tiny houses en 15 sociale huurwoningen toe te voegen op de groenstrook tuss... Lees meer »

Nieuwbouw: In ontwikkeling: Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht

Geschreven op

Op 30 juni 2021 ondertekenden Maarten van Gessel, directeur-bestuurder van Het Gooi en Omstreken (G&O), en Johan Zijtveld, directeur JeeGee Vastgoed, gezamenlijk de intentieovereenkomst voor het project Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht. H Lees meer »

Nieuwbouw: In uitvoering: De Ankerplaats: 41 appartementen in Muiden

Geschreven op

Omdat Muiden is opgegaan in de gemeente Gooise Meren, heeft het voormalige gemeentehuis van Muiden geen functie meer. Begin 2017 heeft de gemeente daarom een prijsvraag uitgeschreven voor herbestemming van het gemeentehuis tot betaalbare woningbouw. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review