Nieuwbouw

In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg bouwt Het Gooi en Omstreken momenteel 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen.

Type woningen
Het project bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen in drie lagen en vijf rijwoningen op het achterterrein. Rondom het appartementengebouw komt een verhoogd terras. 

Globale planning
De sloopwerkzaamheden zijn in maart begonnen en begin april afgerond. Bouwbedrijf van Driesten Harskamp bouwt de twaalf appartementen en vijf eengezinswoningen. Het bouwplan wordt zonder aardgasaansluitingen gerealiseerd. Naar verwachting vindt de oplevering in maart 2020 plaats.

Ontwerp
Het ontwerp is van Studio V architecten. In het ontwerp is rekening gehouden met de omliggende bebouwing zodat de woningen passen in het straatbeeld van Nederhorst den Berg.

Meer informatie
De verhuur van de woningen verloopt via WoningNet. Sinds maandag 2 maart is de inschrijving geopend. Belangstellenden kunnen zich tot en met 11 maart inschrijven voor dit nieuwbouwproject. De huurprijzen voor de appartementen beginnen vanaf 582 euro en die van de
eengezinswoningen vanaf 663 euro, exclusief servicekosten. De exacte huurprijzen en toewijzingscriteria staan in de advertentie op WoningNet.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media