Nieuwbouw

Opgeleverd

Nieuwbouw: Opgeleverd: Voorstraat Nederhorst den Berg

Geschreven op

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg zijn onlangs 12 sociale huurapppartementen en vijf eengezinswoningen gerealiseerd. Globale planning Het bouwplan is zonder aardgasaansluitingen gerealiseerd. De oplevering vond plaats in juli 2020. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Maandagochtend 1 februari werden de 7 sociale huurwoningen aan de Verbindingsweg in Blaricum Dorp opgeleverd. Bewoners ontvingen de sleutel en vierden dit samen met directeur-bestuurder Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, huurdersorganisatielid Frans Ruijter en wethoude... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Janshuis in Laren

Geschreven op

Vrijdagmiddag 4 december zijn 4 sociale huurwoningen in Laren aan Onder de Bogen officieel opgeleverd. Om dit te vieren overhandigden directeur-bestuurder Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken samen met de Larense wethouder Ton Stam symbolisch een sleutel van 1,5 meter aan... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken 35 appartementen en 26 eengezinswoningen gerealiseerd. 61 duurzame woningen De nieuwbouw bestaat uit 26 eengezinswoningen en 35 appartementen verdeeld over vier lagen. Lees meer »

Nieuwbouw: Afgerond: Zandgat e.o., Laren

Geschreven op

Bij de woningen aan het Zandgat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Het betreft de woningen aan de: Gooiergracht Caliskamp Melkweg Mauvezand Zandgat Aanleiding Naast het feit dat verduurzaming goed voor het milieu is, is het natuurlijk... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review