Nieuwbouw

Opgeleverd

Nieuwbouw: Opgeleverd: Janshuis in Laren

Geschreven op

Vrijdagmiddag 4 december zijn 4 sociale huurwoningen in Laren aan Onder de Bogen officieel opgeleverd. Om dit te vieren overhandigden directeur-bestuurder Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken samen met de Larense wethouder Ton Stam symbolisch een sleutel van 1,5 meter aan... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: 15 appartementen De Blaricummermeent

Geschreven op

In de Blaricummermeent ontwikkelt Het Gooi en Omstreken 15 appartementen in de deelgebieden C2 en C3. Nieuwbouw 15 appartementen Op een grote locatie (deelgebied C2) wordt langs de Erfgooiersfdreef een complex van 15 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn circa 80m2. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Haven in Bunschoten

Geschreven op

Woon- en Zorgcentrum De Haven en Het Gooi en Omstreken hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een deel van het nieuwbouwproject aan Op de Ree in Bunschoten. Het totale project bevat de bouw van acht woongebouwen. Het Gooi en Omstreken heeft er hiervan drie gerealiseerd met in totaal 4... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent

Geschreven op

Deelgebied C in de Blaricummermeent is bijna af. Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en een blok met zes woningen. Alle woningen hebben een breedte van 5,1 meter met twee slaapkamers op de eerste verdie... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: 9 eengezinswoningen Blaricummermeent

Geschreven op

Op verzoek van de gemeente heeft Het Gooi en Omstreken (in deelgebied B op drie plekken), 9 eengezinswoningen gerealiseerd in De Blaricummermeent. Op die manier is extra tegemoet gekomen aan het tekort aan sociale huurwoningen in Blaricum. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media