Nieuwbouw

Opgeleverd

Nieuwbouw: Afgerond: Ericaweg, Laren

Geschreven op

Bij een (aantal) woningen aan de Ericaweg en Goosen de Witstraat in Laren onderzoekt Het Gooi en Omstreken momenteel de mogelijkheden voor de verduurzaming van de woningen. Locatie Het betreft de woningen aan de Ericaweg en de Goossen de Witstraat in Laren. Lees meer »

Nieuwbouw: Afgerond: Lange Heul, Bussum

Geschreven op

In bewonerscomplex Heulstaete aan de Lange Heul in Bussum voert Het Gooi en Omstreken groot onderhoud uit. Er worden onder andere duurzame verbeteringen aangebracht die de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat verbeteren. Wat gebeurt er precies? Lees meer »

Nieuwbouw: Afgerond: Electrobuurt, Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft het voornemen om in 2019 de woningen in de Electrobuurt toekomstbestendig en energiezuiniger te maken. Op deze pagina leest u de voortgang van de Electrobuurt. Locatie De adressen die binnen het project worden meegenomen zijn opgedeeld in drie complexen: Complex 102: Lees meer »

Nieuwbouw: Afgerond: Schoolstraat in Hilversum

Geschreven op

De Prinsenhof is een seniorencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Dit complex heeft een flinke opknapbeurt gehad. De grootste veranderingen zijn de de toepassingen om langer zelfstandig te wonen. Lees meer »

Nieuwbouw: Afgerond: Erasmuslaan, Hilversum

Geschreven op

De flat van Het Gooi en Omstreken aan de Erasmuslaan in Hilversum heeft een ware metamorfose ondergaan. De grootste veranderingen zijn de energieverbeteringen. Maar de leefbaarheid, veiligheid en uitstraling van de flat zijn ook flink onder handen genomen. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media