Nieuwbouw

Opgeleverd

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Kwakel in Kortenhoef

Geschreven op

De nieuwbouw van drie ruime eengezinswoningen van Het Gooi en Omstreken aan de Kwakel in Kortenhoef is klaar. De ruime, comfortabele woningen zijn landelijk gelegen aan de rand van het dorp en hebben een prachtig wijds uitzicht. Het winkelcentrum en de dorpskern bevinden zich op loopafstand. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Bolster in Blaricum

Geschreven op

In De Blaricummermeent heeft Het Gooi en Omstreken 18 appartementen gerealiseerd (appartementencomplex De Bolster). Zeer energiezuinige appartementen De 18 nieuwe appartementen zijn zeer energiezuinig. Allen hebben ze een woonkamer met open keuken, een badkamer, een (technische) berging en één of... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Prins Hendrikstraat in Bunschoten

Geschreven op

Aan de Prins Hendrikstraat in Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken 7 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen zijn ruim en zeer energiezuinig. De woningen Aan de Prins Hendrikstraat zijn 2 blokken van in totaal 7 eengezinswoningen gerealiseerd. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Jacob van Campenlaan in Hilversum

Geschreven op

Op de hoek van de Comes Oolenstraat en de Jacob van Campenlaan heeft Het Gooi en Omstreken 16 appartementen gerealiseerd. Het voormalige pand, dat deel uit maakte van een aantal identieke flats aan de Jacob van Campenlaan, werd gesloopt. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Meidoornlaan in Nederhorst den Berg

Geschreven op

Aan de Meidoornlaan in Nederhorst den Berg heeft Het Gooi en Omstreken 11 huurwoningen gerealiseerd. Met de bouw van de woningen hebben we invulling gegeven aan de afspraken met de gemeente om zowel in de nieuwe als in de oude wijk Overmeer te investeren. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media