Nieuwbouw

Opgeleverd

Nieuwbouw: Opgeleverd: Anna's Hoeve in Hilversum

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft 38 eengezinswoningen op Anna’s Hoeve in Hilversum opgeleverd. De woningen zijn ruim en zeer energiezuinig en zijn allen verhuurd in de sociale sector. De woningen De woningen zijn verdeeld over 8 blokken. Er zijn 14 driekamerwoningen en 24 vierkamerwoningen. D Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Balken in Blaricum

Geschreven op

In Blaricum heeft Het Gooi en Omstreken 30 zeer energiezuinige en comfortabele appartementen opgeleverd. Indeling en huurprijs De 30 appartementen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping. 24 appartementen hebben een oppervlakte van zo'n 80 m2 en 6 een oppervlakte van zo'n 50 m2. Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Stroomzijde in Blaricum

Geschreven op

Na slechts zes maanden waren ze klaar: 13 prachtige, ruime eengezinswoningen van Het Gooi en Omstreken aan de Stroomzijde in De Blaricummermeent. Dynamiek op de woningmarkt De 13 eengezinswoningen zijn verhuurd in de sociale sector met een gemiddelde kale huurprijs van circa € 665,- (prijspeil 20... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Oranjerie in 's-Graveland

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft 42 sociale huurappartementen aan het Noordereinde in ’s-Graveland gerealiseerd. Het gebouw staat op het terrein van het voormalig Huize Brugchelen. Nieuwbouw van 42 appartementen In het nieuwe complex zijn 42 comfortabele, energiezuinige en betaalbare twee- en driekame... Lees meer »

Nieuwbouw: Opgeleverd: Het Pakhuys in Bunschoten

Geschreven op

Bunschoten is 33 comfortabele sociale huurappartementen rijker. Op Eiland Twee van nieuwbouwproject Rengerswetering, met uitzicht op de Ringvaart, heeft Het Gooi en Omstreken een eigentijds en energiezuinig appartementencomplex met de naam Het Pakhuys gerealiseerd. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media