Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 4 van de Rengerswetering in Bunschoten gaat Het Gooi en Omstreken sociale huurwoningen realiseren. Planvorming Momenteel wordt gekeken op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden (stedenbouwkundige verkenning). Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Janshuis in Laren

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft grond aangekocht van Tergooi: het Janshuis in Laren. Het is de bedoeling om hier vier sociale huurwoningen te realiseren. Planning De realisatie van de woningen staat gepland voor 2018/2019. Meer informatie De verhuur van de woningen verloopt via WoningNet. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten gaat Het Gooi en Omstreken 33 appartementen en 26 eengezinswoningen ontwikkelen. Ontwerp De 33 appartementen hebben twee of drie kamers. De gebruikersoppervlakte varieert tussen 70 en 75 vierkante meter. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 37 appartementen in Muiden

Geschreven op

Omdat Muiden is opgegaan in de gemeente Gooise Meren, heeft het voormalige gemeentehuis van Muiden geen functie meer. Begin 2017 heeft de gemeente daarom een prijsvraag uitgeschreven voor herbestemming van het gemeentehuis tot betaalbare woningbouw. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media