Actueel

Nieuwbouw

Nieuwbouw: In voorbereiding: Brandweerkazerne Blaricum

Geschreven op

Op maandag 12 maart hebben wethouder Liesbeth Boersen namens de gemeente Blaricum en directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken) een intentieovereenkomst ondertekend voor het ontwikkelen van zeven woningen op de locatie van de voormalige Brandweerkazerne in Blaricum. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 4 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 4 van de Rengerswetering in Bunschoten gaat Het Gooi en Omstreken sociale huurwoningen realiseren. Planvorming Momenteel wordt gekeken op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden (stedenbouwkundige verkenning). Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Janshuis in Laren

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft grond aangekocht van Tergooi: het Janshuis in Laren. Het is de bedoeling om hier vier sociale huurwoningen te realiseren. Prefabwoningen De woningen komen op de plek van het oude zusterhuis (genaamd: Janshuis) in het centrum van Laren. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten

Geschreven op

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten gaat Het Gooi en Omstreken 35 appartementen en 26 eengezinswoningen ontwikkelen. Samenwerkingsovereenkomst Vrijdag 8 maart ondertekenden Maarten van Gessel (directeur-bestuurder bij Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en Hein Trebbe jr. Lees meer »

Nieuwbouw: In voorbereiding: 42 appartementen in Muiden

Geschreven op

Omdat Muiden is opgegaan in de gemeente Gooise Meren, heeft het voormalige gemeentehuis van Muiden geen functie meer. Begin 2017 heeft de gemeente daarom een prijsvraag uitgeschreven voor herbestemming van het gemeentehuis tot betaalbare woningbouw. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media