Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Wooncoaches voeren eerste gesprekken

Geschreven op

De wooncoaches van Het Gooi en Omstreken, Naima en Adelheid, zijn van start gegaan. De eerste gesprekken zijn inmiddels gevoerd en de reacties zijn erg enthousiast. "De bewoners reageren erg leuk op het initiatief en we worden warm ontvangen. Lees meer »

Nieuwsarchief: Van Erfgooiers fuseert met Het Gooi en Omstreken en neemt feestelijk afscheid van leden en huurders

Geschreven op

Vrijdag 23 november nam de Larense Woningbouwvereniging Van Erfgooiers tijdens een feestelijke slotbijeenkomst afscheid van de vereniging, haar leden en huurders. Voorzitter Marijke Willemsen overhandigde symbolisch de voorzittershamer aan Maarten van Gessel, directeur-bestuurder van Woningcorpor... Lees meer »

Nieuwsarchief: Aedes-benchmark 2018: opnieuw bovengemiddelde score op duurzaamheid

Geschreven op

Op donderdag 22 november zijn op het jaarlijkse Aedescongres alle benchmarkresultaten bekendgemaakt. Het Gooi en Omstreken scoort net als voorgaande jaren bovengemiddeld op de onderdelen Bedrijfslasten en Duurzaamheid. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel is trots op deze goede resultaten. Lees meer »

Nieuwsarchief: Technische storing 14 november 2018

Geschreven op

Vanwege een technische storing was Het Gooi en Omstreken woensdagochtend 14 november helaas beperkt telefonisch bereikbaar. Inmiddels is de oorzaak achterhaald en het probleem is opgelost. Excuses voor het eventuele ongemak. Lees meer »

Nieuwsarchief: Briefje blijkt toch de waarheid

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken kreeg meldingen van bewoners uit Laren over mogelijke oplichting, maar dat is niet het geval. De rondgestuurde briefjes zijn door een onderaannemer van 't Goois Bouwbedrijf gestuurd, in opdracht van Woningbouwvereniging Van Erfgooiers. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media