Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Vroeg Eropaf: Mensen met schulden sneller en beter helpen

Geschreven op

Vanaf vrijdag 1 maart werken de gemeente Hilversum en de woningcorporaties Dudok Wonen, de Alliantie en Het Gooi en Omstreken samen om mensen met schulden beter en sneller te helpen. Vandaag, donderdag 28 februari, ondertekenden wethouder Annette Wolthers en de directeur-bestuurders van de drie H... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Gooi en Omstreken lanceert nieuwe Koersplan

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken heeft voor de komende vier jaar een nieuw Koersplan opgesteld, genaamd: SamenWonen! De belangrijkste thema’s zijn een fijne woning, woonplezier en duurzaamheid. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel overhandigde persoonlijk het eerste exemplaar aan de voor... Lees meer »

Nieuwsarchief: Woningcorporaties helpen kabinet met terugdringen CO2-uitstoot

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken heeft samen met andere woningcorporaties en innovatie- en duurzaamheidsorganisatie Urgenda een voorstel getekend voor het kabinet. Woningcorporaties willen op deze manier extra bijdragen aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Lees meer »

Nieuwsarchief: Nieuwbouwteller: De huidige stand

Geschreven op

Duizend nieuwe sociale huurwoningen in tien jaar tijd. Benieuwd naar een bouwupdate? Lees dan vooral verder. Vooralsnog verloopt alles volgens planning. Komend voorjaar start Het Gooi en Omstreken bijvoorbeeld met een nieuwbouwproject in Bunschoten-Spakenburg en Nederhorst den Berg. Lees meer »

Nieuwsarchief: Met bewoners in gesprek over communicatie

Geschreven op

In 2019 wordt het nieuwe Koersplan van Het Gooi en Omstreken gelanceerd. Eén van de uitkomsten is dat Het Gooi en Omstreken zich meer wilt laten zien en horen. Maar hoe gaan we dat precies doen? Daarvoor zijn we in gesprek gegaan met onze bewoners. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media