Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Historische opknapbeurt maakt Electrobuurt Hilversum ‘klaar voor de toekomst’

Geschreven op

De renovatie van 176 huurwoningen van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in de Hilversumse wijk Electrobuurt is officieel afgerond. Om dit te vieren deelden directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en wethouder Bart Heller (Gemeente Hilversum) maandag 1... Lees meer »

Nieuwsarchief: Aanleg duurzame achterpadverlichting in Wevers-Erfgooiersbuurt volledig afgerond

Geschreven op

De aanleg van de duurzame achterpadverlichting bij zo’n 8 complexen in de Wevers-Erfgooiersbuurt in Laren is volledig afgerond. Door een grote, groene stekker symbolisch in het stopcontact te steken, hebben Maarten van Gessel (directeur-bestuurder woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en wethou... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Raedthuys: nieuwe naam voormalig gemeentehuis Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het nieuwbouwcomplex van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg heet voortaan Het Raedthuys. Samen met wethouder Rosalie van Rijn, Het Gooi en Omstreken en architect Dirk Vroegindeweij onthulde prijsvraagwinnares Ezra Noordermeer op woensdag 30 september d... Lees meer »

Nieuwsarchief: Hilversumse Meindert (69) wint ‘Buur van het Jaar Award’

Geschreven op

Meindert Tepper (69) uit Hilversum is dit jaar verkozen tot buur van het jaar. Dit werd onthuld op zaterdag 26 september tijdens de Nationale Burendag. Woonconsulent Bert Froom van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken overhandigde de award. Lees meer »

Nieuwsarchief: Prestatieafspraken Wijdemeren: doorstroming op de woningmarkt, meer kansen voor starters en jongeren

Geschreven op

De woningvoorraad in Wijdemeren moet groeien. Dit is de belangrijkste afspraak die gemaakt is tussen gemeente Wijdemeren, huurdersbelangenorganisaties en woningcorporaties de Alliantie Gooi en Vechtstreek, Vecht & Omstreken en Het Gooi en Omstreken in de prestatieafspraken die in de afgelopen per... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review