Nieuwsarchief

Bereid uw cv-installatie voor op de winter

Het wordt weer winter, bereid uw cv-installatie daarom goed voor. Een storing is natuurlijk nooit helemaal te voorkomen, maar met een paar simpele tips kunt u de meest voorkomende problemen voor zijn. Door uw cv-installatie nú winterklaar te maken, komt u niet voor verrassingen te staan.

Waterdruk
De waterdruk kunt u aflezen op uw cv-toestel, kamerthermostaat of een losse drukmeter. De waterdruk moet minimaal 1.2 bar zijn en maximaal 2.0 bar.

Alle radiatoren in uw woning warm?
Controleer of alle radiatoren in uw woning warm worden. Draai eerst alle radiatorkranen in uw woning open. Heeft u thermostaatkranen, zet deze dan maximaal open. Heeft u een kamerthermostaat, stel deze in op 30 graden.

Ontluchten van alle radiatoren
Ontlucht uw radiator(en) met behulp van het ontluchtingssleuteltje. Geen ontluchtingssleutel? Bel 088 - 115 13 13 en we sturen er een op.

Batterijen kamerthermostaat
Als de kamerthermostaat niet goed werkt, is er kans dat de batterijen moeten worden vervangen.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben of blijven de problemen bestaan? U kunt dan tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met Bonarius: 088 - 115 13 13. Zij zullen u dan telefonisch assisteren en als het nodig is een afspraak maken met een monteur voor assistentie bij uw thuis.

Klik hier voor de volledige flyer met tips.

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media