Nieuwsarchief

Nieuwe collega's gezocht

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Senior medewerker Financiën en een Senior medewerker Huur & Incasso. Kom jij een van deze twee rollen vervullen? Lees dan snel verder.

Senior medewerker Financiën
Als Senior medewerker Financiën verschaf jij informatie aan interne en externe belanghebbenden. Je levert (management) informatie, waarbij zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderbouwingen blijven aansluiten op de steeds veranderende informatiebehoeften. Het primaire doel is om de organisatie te kunnen sturen, maar minstens zo belangrijk is het afleggen van verantwoording. Je bewaakt daarnaast dat middelen niet alleen doelmatig maar ook rechtmatig worden besteed door autorisaties in te richten, te beheren en te controleren. Klik hier voor de volledige vacature van Senior medewerker Financiën.

Senior medewerker Huur & Incasso (Inmiddels vervuld)
Als Senior medewerker Huur & Incasso bedenk je structurele oplossingen met partijen zoals gemeenten en sociale partners op het gebied van incasso in combinatie met meervoudige problematiek. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden. Deze vacature is voor een nog te ontwikkelen rol in onze organisatie en dus een mooie kans voor de incassospecialist die toe is aan een bredere kijk in het vak. Klik hier voor de volledige vacature van Senior medewerker Huur & Incasso.

 

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media