Nieuwsarchief

Word jij onze nieuwe collega?

Geïnteresseerd in een baan bij Het Gooi en Omstreken? Wij zijn  op dit moment op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering, Woonconsulent en een Allround Vakman.

Manager bedrijfsvoering

Het bedrijfsonderdeel Financiën, dat verder gaat onder de naam Bedrijfsvoering, bestaat uit de teams Planning & Control, Boekhouding, Huuradministratie en Informatisering. De afdeling wil zich de komende periode verder ontwikkelen om de in/externe uitdagingen en maatregelen vanuit o.a. de Woningwet in goede banen te leiden. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 11 december aanstaande

 
Woonconsulent (36 uur)

Onze bewoners zijn belangrijk voor ons! Een groot deel woont met veel plezier in onze woningen en kan zichzelf prima redden. Een deel heeft echter hulp nodig en kan het niet zelf. Verwaarlozing, verwardheid, overlast en verslavingen nemen merkbaar toe. Heb jij oog en oor hiervoor en weet je onze bewoners en partners in beweging te krijgen? Sta je stevig in je schoenen en kan je goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden? Dan zoeken wij jou. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 18 december aanstaande.


Allround vakman
Op onze Servicedienst, onderdeel van de afdeling Vastgoed, komen de serviceverzoeken van huurders binnen. Bijvoorbeeld het repareren van een verstopte riolering, een lekke kraan of een kapotte schakelaar. Onze Planners verdelen deze werkzaamheden onder onze vaklieden of besteden deze uit aan gecontracteerde bedrijven. Om deze serviceverzoeken uit te voeren zoeken wij een Allround vakman met specialisatie loodgieterswerk (36 uur per week). Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 15 december aanstaande.

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media