Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: 3 tips om uw cv-installatie voor te bereiden op de winter

Geschreven op

Het wordt weer winter, bereid uw cv-installatie daarom goed voor. Een storing is natuurlijk nooit helemaal te voorkomen, maar met een paar simpele tips kunt u de meest voorkomende problemen voor zijn. Tip 1: Controleer de waterdruk in uw cv-installatie De waterdruk kunt u aflezen op uw cv-toestel... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Gooi en Omstreken geeft startsein verduurzaming sociale huurwoningen in Laren

Geschreven op

Wethouder Ton Stam en directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) onthulden donderdag 3 september een bouwdoek aan het Zandgat in Laren. Daarmee geven ze het startsein voor een grote verduurzaming van ruim 200 sociale huurwoningen in Laren. Lees meer »

Nieuwsarchief: Corporaties in de regio versterken samenwerking

Geschreven op

Deze zomer hebben de corporaties in de Gooi en Vechtstreek hun samenwerking verder vormgegeven met de oprichting van het Platform Woningcorporaties Gooi & Vechtstreek (PWG). Al lang wordt er onderling goed samengewerkt, maar nu is hieraan ook een organisatievorm gekoppeld om de woningzoekenden en... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Gooi en Omstreken kiest dit jaar opnieuw ‘de beste buur van het jaar’

Geschreven op

Huurders van Het Gooi en Omstreken kunnen voor het tweede jaar op rij hun favoriete buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar en maak daarbij kans op een dinerbon t.w.v. Lees meer »

Nieuwsarchief: Gemeente Baarn, Het Gooi en Omstreken en HGO ondertekenen prestatieafspraken

Geschreven op

De afgelopen maanden is er door woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, de gemeente Baarn en huurdersorganisatie Het Gooi en Omstreken (HGO) hard gewerkt aan de samenstelling van nieuwe prestatieafspraken. Deze worden binnenkort door Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken), wethouder Erwin Jan... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media