Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Met bewoners in gesprek over communicatie

Geschreven op

In 2019 wordt het nieuwe Koersplan van Het Gooi en Omstreken gelanceerd. Eén van de uitkomsten is dat Het Gooi en Omstreken zich meer wilt laten zien en horen. Maar hoe gaan we dat precies doen? Daarvoor zijn we in gesprek gegaan met onze bewoners. Lees meer »

Nieuwsarchief: Huur niet betaald?

Geschreven op

Gemiddeld duurt het 5 jaar voordat mensen met schulden hulp zoeken. Hun schulden lopen daardoor steeds verder op. Ze schamen zich en proberen zelf een oplossing te vinden. Maar soms is de beste oplossing om hulp te vragen of te accepteren. Lees meer »

Nieuwsarchief: Nieuwe collega's gezocht

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Senior medewerker Financiën en een Senior medewerker Huur & Incasso. Kom jij een van deze twee rollen vervullen? Lees dan snel verder. Senior medewerker Financiën Als Senior medewerker Financiën verschaf jij informatie aan interne en externe belanghebbend... Lees meer »

Nieuwsarchief: Buur Zoekt Buur

Geschreven op

Een boodschap doen voor uw buurman, de hond uitlaten. Of voor uw buurvrouw de oprit sneeuwvrij maken. Helpt u uw buren wel eens, of zou u dat willen doen? Dat kan! Met het nieuwe initiatief ‘Buur zoekt Buur’ van Versa Welzijn. Hoe werkt het? Heeft u hulp nodig bij een klusje? Dan Lees meer »

Nieuwsarchief: Is uw woning winterklaar?

Geschreven op

Onze Servicedienst geeft u graag tips om te voorkomen dat uw kranen- en of leidingen bevriezen bij winterse temperaturen. Buitenkraan afsluiten Nu het ’s nachts weer gaat vriezen, is het verstandig om tijdig de buitenkraan af te sluiten. En wanneer de watermeter buiten ligt, isoleer deze dan goed. Z Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media