Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Rob Bijl stopt als voorzitter van de RvC

Geschreven op

Rob Bijl stopt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken. ‘Moeilijke keuze’ Rob Bijl was sinds januari 2015 lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken. Zijn functie als lid van de RvC is niet langer te combineren met een andere nevenfunc... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Gooi en Omstreken en Trebbe realiseren Rengerswetering eiland 3

Geschreven op

30 juni jl. droeg Trebbe het appartementencomplex dat zij realiseerde op Rengerswetering eiland 3 over aan woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Met de oplevering van de appartementen ronden woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en ontwikkelende bouwer Trebbe de nieuwe wijk Rengerswetering eil... Lees meer »

Nieuwsarchief: Huur via automatische incasso later afgeschreven

Geschreven op

Wegens een technische storing wordt de huur van de maand juli 6 dagen later afgeschreven. Dit is dus iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Lees meer »

Nieuwsarchief: Inspraak corporaties bij commissievergadering over de Spoorzone

Geschreven op

De gezamenlijke Hilversumse woningcorporaties hebben op dinsdagavond 16 juni van de mogelijkheid gebruikgemaakt om in te spreken tijdens de commissievergadering over het raadsvoorstel Spoorgebied 2040. De corporaties vinden het belangrijk om deel te nemen aan dit maatschappelijk debat omdat voldo... Lees meer »

Nieuwsarchief: Het Gooi en Omstreken plaatst energiezuinige achterpadverlichting in Wevers-Erfgooiersbuurt in Laren

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is op dit moment druk bezig met het aanleggen van achterpadverlichting bij zo’n acht complexen in de Wevers-Erfgooiersbuurt in Laren. Tegelijkertijd wordt ook de bestrating aangepakt. Projectleider Alex Feenstra: ‘ Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media