Actueel

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: Verhuizen in coronatijd

Geschreven op

Een bijzondere tijd voor bewoners van de 26 nieuwe eengezinswoningen op Rengerswetering Eiland 3. Het project in Bunschoten-Spakenburg werd door Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken midden in coronatijd opgeleverd. Dat betekent voor de nieuwe huurders ook verhuizen in coronatijd. Lees meer »

Nieuwsarchief: Maarten van Gessel blijft ook komende vier jaar directeur-bestuurder

Geschreven op

Maarten van Gessel is nog eens voor vier jaar benoemd tot directeur-bestuurder bij woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Hij trad op 1 juli 2016 toe en werd benoemd voor een periode van vier jaar. Daar komt nu nog eens een vergelijkbare periode bij. Van Gessel: Lees meer »

Nieuwsarchief: Nieuwe actie: gratis online energiegesprek met € 50,- waardebon

Geschreven op

Inwoners van Gooise Meren krijgen op dit moment gratis advies op afstand bij het nemen van eenvoudige energiebesparende maatregelen. Ruim 30 speciaal getrainde energiecoaches van Wattnu voeren gesprekken via de telefoon en/of beeldbellen. Lees meer »

Nieuwsarchief: Bewonersmagazine voorjaar 2020 op de deurmat

Geschreven op

De voorjaarseditie van het bewonersmagazine is weer uit! Deze valt bij alle bewoners op de deurmat. In deze editie vindt u ook bloemzaadjes voor vergeet-mij-nietjes. Zo hopen we u op afstand toch een kleine hart onder de riem te steken. Het magazine heeft ook een gloednieuwe vormgeving. Lees meer »

Nieuwsarchief: Jaarverslag 2019: ‘Samen werken aan samen wonen’

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken heeft in 2019 volop ingezet op betaalbare en passende woningen, woonplezier en verduurzaming. Dit blijkt uit het jaarverslag 2019 dat dinsdag 12 mei werd gepubliceerd. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media