Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Historische opknapbeurt maakt Electrobuurt Hilversum ‘klaar voor de toekomst’

Geschreven op

De renovatie van 176 huurwoningen van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in de Hilversumse wijk Electrobuurt is officieel afgerond. Om dit te vieren deelden directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en wethouder Bart Heller (Gemeente Hilversum) maandag 1... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus 14 oktober 2020

Geschreven op

De landelijke coronamaatregelen zijn per 14 oktober aangescherpt om verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. We realiseren ons dat we tijdelijk niet de service kunnen verlenen, die u normaal ge... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Projectleider Participatie

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Projectleider Participatie. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan gauw verder. Projectleider Participatie Onze bewoners zijn onze belangrijkste partners. Zij weten als geen ander wat een fijne woning in een plezierige buurt inhoudt. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Aanleg duurzame achterpadverlichting in Wevers-Erfgooiersbuurt volledig afgerond

Geschreven op

De aanleg van de duurzame achterpadverlichting bij zo’n 8 complexen in de Wevers-Erfgooiersbuurt in Laren is volledig afgerond. Door een grote, groene stekker symbolisch in het stopcontact te steken, hebben Maarten van Gessel (directeur-bestuurder woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en wethou... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Raedthuys: nieuwe naam voormalig gemeentehuis Nederhorst den Berg

Geschreven op

Het nieuwbouwcomplex van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg heet voortaan Het Raedthuys. Samen met wethouder Rosalie van Rijn, Het Gooi en Omstreken en architect Dirk Vroegindeweij onthulde prijsvraagwinnares Ezra Noordermeer op woensdag 30 september d... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media