Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Koffiemoment Spinozahof groot succes

Geschreven op

Dit jaar bestaat Het Gooi en Omstreken 50 jaar. Wie jarig is viert feest! Dat vieren wij niet alleen zelf, maar vooral ook samen met onze huurders. Om dit te vieren organiseerden wij op 15 juni ons eerste koffiemoment op het Spinozahof in Hilversum. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: De Wandelmeent, een bijzondere woonvorm

Geschreven op

Naast 'normale' eengezinswoningen en appartementen, hebben we ook een paar speciale woonvormen in ons bezit. Een voorbeeld hiervan is het project Centraal Wonen Hilversum - de Wandelmeent. In het kader van 2 jubilea (die van Het Gooi en Omstreken én de Wandelmeent) kregen onze medewerkers deze we... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Buurtbemiddeling

Geschreven op

1 op de 4 Nederlanders ergert zich weleens aan zijn of haar buren blijkt uit onderzoek. Een deel van deze ergernissen leidt soms zelfs tot een burenruzie. Buurtbemiddeling kan er dan voor zorgen dat buren met elkaar in gesprek gaan en samen tot een oplossing komen. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Grote opkomst inloopbijeenkomsten Muiden en Muiderberg

Geschreven op

Op maandag 30 en dinsdag 31 mei vonden er inloopbijeenkomsten plaats voor onze nieuwe huurders uit Muiden en Muiderberg. Veel huurders kwamen langs om met ons kennis te maken en hun vragen te stellen. We zijn erg blij met deze grote opkomst en betrokkenheid en we kijken ernaar uit om onze nieuwe... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Let op: we gaan tijdelijk verhuizen

Geschreven op

We gaan ons kantoor aan de Schapenkamp 130 in Hilversum verbouwen. Om onze huurders nu én in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn is een verbouwing van ons kantoor nodig. Gelijktijdig voeren we ook de nodige onderhoudswerkzaamheden uit. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review