Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Beleidsadviseur Wonen

Geschreven op

Deze vacature wil je echt even lezen. Zelfs als je helemaal op je plek zit in je huidige functie. Waarom? Omdat dit een hele mooie rol is, met veel impact, slagkracht en vertrouwen in jouw expertise. En omdat Het Gooi en Omstreken (echt) een dynamische organisatie is. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken zoekt ‘de beste buur van 2021’

Geschreven op

Huurders van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar weer hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u doet of altijd voor anderen klaarstaat? Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken zet handtekening onder Woondeal regio Amersfoort

Geschreven op

Vanmorgen hebben we onze handtekening gezet onder de woondeal voor de regio Amersfoort. Dit deed Pietjan Prinsen Geerligs, Manager Wonen, namens Het Gooi en Omstreken. Met het ondertekenen van de deze deal spreken 9 gemeenten, 2 provincies, het Rijk en 8 woningcorporaties af om 23.000 woningen te... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Waarom schakelen we soms een ecoloog in?

Geschreven op

Alle werkzaamheden die we als woningcorporatie uitvoeren proberen we zo te doen dat we het behoud van de vogels en planten kunnen garanderen. Daarom denken we goed na over de maatregelen die nodig zijn voor het behoud van vogels en natuur. Dat doen we samen met een ecologisch adviesbureau: Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Let op: Phishingberichten WoningNet

Geschreven op

Oplichters versturen momenteel veel valse e-mails en sms-berichten uit naam van WoningNet. In de nepberichten staat dat u de verlengingskosten van uw inschrijving bij WoningNet moet betalen. Niet betalen Volgens het nepbericht kunt u de betaling doen door op een link in de tekst te klikken. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media