Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Update Coronavirus 25 maart

Geschreven op

Op 15 maart is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat scholen, horeca en sportclubs in het hele land sluiten. Ook bij Het Gooi en Omstreken passen we ons aan. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Coördinator Financiële Administratie

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder. Coördinator Financiële Administratie Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Dat Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bereik de afdeling Huurincasso vanaf nu ook via WhatsApp!

Geschreven op

Vanaf vandaag is onze afdeling Huurincasso ook bereikbaar via WhatsApp. Vragen over de huur? Stel ze dan makkelijk en snel via een whatsappje. Op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:00 uur streven we ernaar binnen 4 uur te antwoorden. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Praat met ons mee over langer zelfstandig wonen

Geschreven op

Mensen willen graag zo lang mogelijk thuis wonen en zelfstandig blijven, ook als we ouder worden of een beperking hebben. Ook zien we steeds vaker dat mensen vereenzamen. Dit vraagt vaak om aanpassingen aan de huidige woning en de woonomgeving en het bestrijden van eenzaamheid. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken en Van Driesten Harskamp vieren start bouw 4 sociale huurwoningen in Laren

Geschreven op

De bouw van vier sociale huurwoningen op de plek van het voormalige zusterhuis in Laren is officieel van start. Donderdag 27 februari sloegen wethouder Ton Stam (Gemeente Laren), Maarten van Gessel (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) en Gerrit de Bruin (Van Driesten Harskamp) symbolisch de e... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media