Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Gemeente Baarn, Het Gooi en Omstreken en HGO ondertekenen prestatieafspraken

Geschreven op

De afgelopen maanden is er door woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, de gemeente Baarn en huurdersorganisatie Het Gooi en Omstreken (HGO) hard gewerkt aan de samenstelling van nieuwe prestatieafspraken. Deze worden binnenkort door Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken), wethouder Erwin Jan... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Rob Bijl stopt als voorzitter van de RvC

Geschreven op

Rob Bijl stopt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken. ‘Moeilijke keuze’ Rob Bijl was sinds januari 2015 lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken. Zijn functie als lid van de RvC is niet langer te combineren met een andere nevenfunc... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken en Trebbe realiseren Rengerswetering eiland 3

Geschreven op

30 juni jl. droeg Trebbe het appartementencomplex dat zij realiseerde op Rengerswetering eiland 3 over aan woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Met de oplevering van de appartementen ronden woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en ontwikkelende bouwer Trebbe de nieuwe wijk Rengerswetering eil... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Huur via automatische incasso later afgeschreven

Geschreven op

Wegens een technische storing wordt de huur van de maand juli 6 dagen later afgeschreven. Dit is dus iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus

Geschreven op

Door de coronacrisis hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Alles gaat zoveel mogelijk door, maar dan nét even anders. We houden ons hierbij aan de maatregelen van het RIVM. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media