Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Gooi en ommetje: loopt u met ons mee?

Geschreven op

In deze tijd van corona is het belangrijker dan ooit om goed te blijven bewegen. Dit doen wij graag samen met onze bewoners via de Ommetje-app. Loopt u met ons mee? Samen online wandelen Helaas vinden er op dit moment minder huisbezoeken plaats als gevolg van de coronacrisis. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Aangepaste openingstijden kantoor feestdagen

Geschreven op

In verband met de komende feestdagen zijn we op aangepaste momenten bereikbaar. Reparaties melden Voor spoedgevallen kunt u altijd terecht op het telefoonnummer van de Servicedienst via (035) 621 08 88. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de Meldkamer. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Communicatietalent voor een meewerkstage

Geschreven op

Onze afdeling Communicatie zoekt vanaf september 2021 versterking voor 6 maanden. Volg jij een opleiding in de richting marketing en/of communicatie op hbo-niveau? Wil jij eindelijk eens het geleerde in de praktijk brengen? Heb jij zin om bij een woningcorporatie aan de slag te gaan? Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bouw Sherpa-complex in Blaricummermeent afgerond

Geschreven op

Het is zover! Na bijna 12 maanden heeft bouwbedrijf Van Wijnen de werkzaamheden van het Sherpa-complex in de Blaricummermeent afgerond. Op maandagochtend 15 maart overhandigde Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken symbolisch de sleutel aan zorgorganisatie Sherpa. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus

Geschreven op

Door de coronacrisis hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Alles gaat zoveel mogelijk door, maar dan nét even anders. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. We realiseren ons dat we tijdelijk niet de service kunnen verlenen, die u... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media