Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Wet eenmalige huurverlaging 2021

Geschreven op

In 2021 geldt de Wet Eenmalige Huurverlaging Huurders met een Lager Inkomen. Deze wet betekent dat huurders van een sociale huurwoning recht hebben op een eenmalige huurverlaging als zij (in verhouding tot het inkomen) duur wonen. Let op: Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Let op: op dit moment alleen 's ochtends telefonisch bereikbaar

Geschreven op

We zijn op dit moment alleen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 12:30 uur. Uiteraard kunt u calamiteiten of spoedreparaties ook daarna blijven doorgeven. Bel in dit geval naar (035) 621 08 88. U wordt dan doorverbonden met de Meldkamer. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus per 18 januari

Geschreven op

Door de coronacrisis hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Alles gaat zoveel mogelijk door, maar dan nét even anders. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. We realiseren ons dat we tijdelijk niet de service kunnen verlenen, die u... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Al meer dan 300 gesprekken met de wooncoach

Geschreven op

Inmiddels zijn in alle gemeenten van de regio Gooi en Vechtstreek wooncoaches actief. Bewoners van 65 jaar en ouder die in een sociale huurwoning wonen, kunnen bij hen terecht. Voor een gerichte vraag, meer informatie of een gezellig praatje. Het blijkt een groot succes. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Buurtbemiddeling in Bunschoten van start!

Geschreven op

In de gemeente Bunschoten gaan vanaf nu buurtbemiddelaars aan de slag om burengeschillen of andere conflicten aan te pakken. Huurders van Het Gooi en Omstreken kunnen hier gebruik van maken. Ondertekening convenant Met de (online) ondertekening van het convenant op 23 december door de gemeente Bu... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media