Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Is uw woning winterklaar?

Geschreven op

Onze Servicedienst geeft u graag tips om te voorkomen dat uw kranen- en of leidingen bevriezen bij winterse temperaturen. Buitenkraan afsluiten Nu het ’s nachts weer gaat vriezen, is het verstandig om tijdig de buitenkraan af te sluiten. En wanneer de watermeter buiten ligt, isoleer deze dan goed. Z Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Planner Servicedienst

Geschreven op

Onze Servicedienst is op zoek naar de allerleukste collega van de wereld. Ben jij de Planner die met plezier onze huurder te woord staat en alle reparatieverzoeken in goede banen leidt? Als Planner Servicedienst ben je in contact met onze huurders met als doel de reparatieverzoeken (zoals verstop... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Ondertekening koop- en realisatieovereenkomst De Ankerplaats Muiden

Geschreven op

Op woensdag 12 december ondertekenden Jan Franx (wethouder gemeente Gooise Meren) en Maarten van Gessel (directeur-bestuurder Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken) de koop- en realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van nieuwbouwproject De Ankerplaats in Muiden. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Vacature: HGO zoekt nieuwe bestuursleden

Geschreven op

De Huurdersorganisatie Gooi en Omstreken (HGO) zoekt nieuwe, enthousiaste bestuursleden. Bij voorkeur in de functie van secretaris, notulist(e) en algemeen bestuurslid. Wie zoekt de HGO? Van de nieuwe bestuursleden wordt verwacht dat zij: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media