Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Kantoor gesloten op Tweede Pinksterdag

Geschreven op

In verband met Tweede Pinksterdag is ons kantoor op maandag 1 juni gesloten. We zijn dan telefonisch ook niet bereikbaar. Reparaties melden Voor spoedgevallen kunt u terecht op het telefoonnummer van de Servicedienst via (035) 621 08 88. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de Meldkamer. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Nieuwe actie: gratis online energiegesprek met € 50,- waardebon

Geschreven op

Inwoners van Gooise Meren krijgen op dit moment gratis advies op afstand bij het nemen van eenvoudige energiebesparende maatregelen. Ruim 30 speciaal getrainde energiecoaches van Wattnu voeren gesprekken via de telefoon en/of beeldbellen. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus 19 mei

Geschreven op

Door de coronacrisis hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Alles gaat zoveel mogelijk door, maar dan nét even anders. We houden ons hierbij aan de maatregelen van het RIVM. Lees hier wat dit voor u als bewoner betekent. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewonersmagazine voorjaar 2020 op de deurmat

Geschreven op

De voorjaarseditie van het bewonersmagazine is weer uit! Deze valt bij alle bewoners op de deurmat. In deze editie vindt u ook bloemzaadjes voor vergeet-mij-nietjes. Zo hopen we u op afstand toch een kleine hart onder de riem te steken. Het magazine heeft ook een gloednieuwe vormgeving. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Jaarverslag 2019: ‘Samen werken aan samen wonen’

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken heeft in 2019 volop ingezet op betaalbare en passende woningen, woonplezier en verduurzaming. Dit blijkt uit het jaarverslag 2019 dat dinsdag 12 mei werd gepubliceerd. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media