Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Hoera! Het Gooi en Omstreken 50 jaar!

Geschreven op

Dit jaar bestaat Het Gooi en Omstreken 50 jaar. En wie jarig is viert feest! Daarom organiseren we in 2022 verschillende activiteiten en vieren we ons jubileumjaar graag samen met u. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. En u kunt ons daarbij helpen! Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Interviewkandidaten gezocht!

Geschreven op

Wij, de woningcorporaties in de Gooi en Vechtstreek, vragen aandacht voor de woningnood in de regio. Er zijn meer betaalbare woningen nodig, voor jongeren, starters, gezinnen, ouderen en zorgbehoevenden, maar dat kunnen we niet alleen. Hierin moeten we samen optrekken met de lokale politiek. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken neemt sociale huurwoningen in Muiden en Muiderberg over van Ymere

Geschreven op

Woningcorporatie Ymere draagt haar sociale huurwoningen in Muiden en Muiderberg in het voorjaar van 2022 over aan collega-corporatie Het Gooi en Omstreken. Het gaat om 778 woningen. Voor huurders verandert er weinig. Beide corporaties waren de afgelopen maanden in gesprek over de overname. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Update maatregelen coronavirus

Geschreven op

Door de coronacrisis hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Alles gaat zoveel mogelijk door, maar dan nét even anders. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening, wij vragen hiervoor uw begrip. Lees hier wat voor u als bewoner belangrijk is om te weten over onze dienstverlening. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Campagne ‘Dat is makkelijk praten’ om escalatie van burenproblemen te voorkomen

Geschreven op

Eén op de vier Nederlanders ergert zich wel eens aan zijn of haar buren. Een deel van deze ergernissen escaleert en mondt zelfs uit in een burenruzie. Buurtbemiddeling kan er dan voor zorgen dat de buren met elkaar in gesprek gaan en samen tot een oplossing komen. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media