Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Brand in Schoolstraat - update 21 mei

Geschreven op

In de nacht van vrijdag 10 mei op zaterdag 11 mei is er een brand geweest in een appartementencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Lees in deze update de laatste stand van zaken. Terugkomst bewoners De woningen zijn schoongemaakt en het pand is weer toegankelijk voo... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Jaarverslag 2018: Resultaten om trots op te zijn

Geschreven op

Ook mensen met een bescheiden inkomen of in een kwetsbare positie willen wonen in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Daarom heeft Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in 2018 opnieuw volop ge├»nvesteerd in betaalbaarheid, wooncomfort en een uitbreiding van de sociale woningvoorraad. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Projectleider planmatig en groot onderhoud

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een projectleider voor planmatig en groot onderhoud. Ben je ge├»nteresseerd? Lees dan snel verder. Projectleider planmatig en groot onderhoud Samen werken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewonersmagazine voorjaar 2019 is uit

Geschreven op

Het eerste bewonersmagazine van 2019 is weer uit. Deze valt vanaf nu bij onze bewoners op de deurmat. Ook dit keer is het weer gelukt om een goed gevuld magazine op te leveren. Lees de eerste bevindingen van bewoners van de infraroodwoning in Bussum, of lees de ervaringen van wijkagenten Hans en... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken kiest voor minimale huurverhoging

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken vindt het belangrijk dat mensen met een bescheiden inkomen betaalbaar kunnen wonen in de regio. De corporatie kiest daarom ook dit jaar bewust voor een minimale huurverhoging van gemiddeld 1,6%. De huurverhoging gaat in per 1 juli 2019. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media