Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Interview Maarten van Gessel in Weekblad Wijdemeren

Geschreven op

Deze week stond in Weekblad Wijdemeren een uitgebreid interview door Herman Stuijver met directeur-bestuurder Maarten van Gessel. Klik hier voor het originele artikel (zie pagina 7). Maarten van Gessel maakt zich sterk voor sociale woningbouw Al 2,5 jaar leidt Maarten van Gessel als directeur- be... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Agpo Ferolli cv-ketels

Geschreven op

De afgelopen dagen waren de cv-ketels van Agpo Ferroli volop in het nieuws. Cv-ketels van dit merk zijn “mogelijk levensgevaarlijk”, zo maakte consumentenprogramma Kassa zaterdag 16 maart bekend. In de media zijn er verschillende meningen ontstaan over de betrouwbaarheid en veiligheid van deze ke... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Online nieuwsbrief maart

Geschreven op

Deze week is er weer een online huurdersnieuwsbrief verstuurd. Heeft u hem al gelezen? Onderwerpen De nieuwsbrief stond deze keer in het teken van het nieuwe Koersplan. Verder leest u in deze editie een aantal tips om babbeltrucs te slim af te zijn. Nieuwsgierig wat er nog meer in staat? Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Anke van Hal nieuw RvC-lid Het Gooi en Omstreken

Geschreven op

De Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken krijgt binnenkort een nieuw lid. Met ingang van 1 april is Anke van Hal benoemd tot lid van de RvC. Ook is de voorzittershamer overgedragen. Kans Op het gebied van duurzaam bouwen is Anke van Hal een van de spraakmakende deskundigen in Ne... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gemeente Bunschoten, Het Gooi en Omstreken en HGO ondertekenen prestatieafspraken

Geschreven op

De gemeente Bunschoten, woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en huurdersorganisatie Het Gooi en Omstreken (HGO) werken samen om inwoners in de gemeente Bunschoten betaalbaar, duurzaam en prettig te laten wonen. Om dit te realiseren, hebben de partijen in 2017 voor een periode van vijf jaar afsp... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media