Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken onderzoekt overdracht woningportefeuille Baarn

Geschreven op

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken onderzoekt of zij haar bezit in Baarn kan verkopen aan een collega-corporatie. Het gaat om 116 woningen en 2 woonwagencomplexen. Het Gooi en Omstreken is actief in zeven gemeenten. In Baarn heeft de woningcorporatie een klein aantal woningen en woonwagens. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Voorbereidende werkzaamheden voor bouw Ankerplaats van start

Geschreven op

In opdracht van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is aannemer Van Wijnen gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van 40 sociale huurwoningen en een ontmoetingsruimte op de plek van het voormalige gemeentehuis in Muiden. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Karin (57) uit Blaricum wint ‘Buur van het Jaar Award’ van Het Gooi en Omstreken

Geschreven op

Karin Masalski (57) uit Blaricum is buur van het jaar 2021. Dit werd onthuld op zaterdag 25 september tijdens de Nationale Burendag. Projectleider Participatie Liza Collignon van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken overhandigde de award. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Let op: gebruik goede website RRS

Geschreven op

Riool Reinigings Service RRS heeft op dit moment dagelijks te maken met het oneigenlijk gebruik van haar naam. Op internet wordt geadverteerd met de naam van RRS. En mensen doen zich telefonisch voor als medewerker van RRS. De monteurs ter plekke geven aan ingehuurd te zijn door RRS, maar dragen... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Feestelijke opening nieuwe woningen Sherpa: ‘Veel meer ruimte én makkelijker in contact met elkaar’

Geschreven op

Op woensdag 22 september vierden de bewoners van de Rueterlaan feest. Want hun nieuwe woonplek werd officieel geopend. Samen met de bewoners en hun familie is er geproost op hun nieuwe thuis. ‘Het leukste aan het nieuwe complex is het lekkere grote terras en het gezellige contact met de mensen’,... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media