Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Sociale woningen op terrein Brandweerkazerne Blaricum stap dichterbij

Geschreven op

Het najaar van 2019 starten de sloopwerkzaamheden van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp om ruimte te maken voor 7 sociale grondgebonden woningen. Op 31 oktober 2019 tekenden de gemeente Blaricum en Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de koopovereenkomst in het gemeentehuis van Blaricum. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Voorleeshulp op onze website

Geschreven op

Wist u al dat u alle informatie op onze website met één druk op de knop hardop kunt laten voorlezen? Deze functie heet Readspeaker. Luisteren maakt informatie vaak makkelijker te begrijpen. Met dit hulpmiddel wil Het Gooi en Omstreken haar website toegankelijk maken voor iedereen. H Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Woningcorporaties staan op tegen woningnood

Geschreven op

Meer dan 180 woningcorporaties hebben bezwaar ingediend tegen de verhuurderheffing, een extra belasting op sociale huurwoningen die woningcorporaties betalen naast andere belastingen. Zij willen de 1,7 miljard aan huuropbrengsten die nu worden afgedragen aan de staat inzetten voor de volkshuisves... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Let op: parkeerplekken op ons terrein tijdelijk niet beschikbaar

Geschreven op

De bezoekersparkeerplekken op ons eigen terrein, direct achter de toegangspoort rechts, zijn vanaf 28 oktober tot eind januari helaas niet meer beschikbaar. In verband met werkzaamheden op ons kantoor zijn deze plekken gererserveerd voor bouwverkeer en bouwmateriaal. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Dag van de Duurzaamheid

Geschreven op

Op 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Ook Het Gooi en Omstreken is daar druk mee bezig. Duurzaamheid is dan ook niet voor niets een van de speerpunten uit het Koersplan voor de komende jaren. Energieneutrale woningen Het Gooi en Omstreken werkt al jaren hard aan verbetering van duurzaamhe... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media