Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: De eerste Talent in Huis-trainee is gestart!

Geschreven op

Onze eerste Talent in Huis-trainee is deze week gestart! Anniek gaat bij ons aan de slag met het project 'langer zelfstandig thuiswonen'. Talent in Huis is een programma voor hbo/wo-afgestudeerde starters. In anderhalf jaar tijd volgen drie verschillende trainees bij ons een leer-, werk- en ontwi... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewoners van Het Gooi en Omstreken exposeren in trapruimte Brinkweg Hilversum

Geschreven op

Na een flinke metamorfose van de Hilversumse Brinkweg vroeg Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken haar bewoners mee te denken over een geschikte invulling van een van de trappenhuizen. Op initiatief van twee bewoonsters is deze nu ingericht als expositieruimte. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gewijzigde openingstijden rondom feestdagen

Geschreven op

Let op: in december en januari gelden er aangepaste openingstijden voor ons kantoor in Hilversum. Aangepaste openingstijden: Woensdag 18 december: vanaf 15:30 uur gesloten Dinsdag 24 december: vanaf 15:30 uur gesloten Woensdag 25 december: gesloten (1e kerstdag) Donderdag 26 december: Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewonersmagazine najaar 2019 op de deurmat

Geschreven op

De najaarseditie van het bewonersmagazine is weer uit. Deze valt vanaf nu bij onze bewoners op de deurmat. Het is dit najaar weer gelukt om uiteenlopende en leuke verhalen in het magazine te vertellen. Lees bijvoorbeeld tips voor een watervriendelijke tuin of balkon. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Bedrijfskundig medewerker Vastgoed

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Bedrijfskundig medewerker Vastgoed. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder. Bedrijfskundig medewerker Vastgoed Als Bedrijfskundig medewerker kom je samen met twee gezellige collega’s te werken op het Programmabureau waar je een bijdrage levert aan de... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media