Nieuwsoverzicht

Dag van de duurzaamheid: winactie!

Zaterdag 10 oktober is het de landelijke Dag van de duurzaamheid. Daarom hebben wij speciaal voor onze bewoners een winactie bedacht. Doe mee aan onze online enquête over duurzaamheid en maak daarbij kans op één van de drie energiebespaarboxen t.w.v. 50 euro! Deelnemen kan tot maandag 26 oktober.

Hoe kijkt u tegen duurzaamheid aan?

Wat is duurzaamheid? Als je deze vraag stelt aan 100 mensen, krijg je ook 100 verschillende antwoorden. En alle antwoorden zijn goed, want aan duurzaamheid geven we allemaal onze eigen betekenis. Het Gooi en Omstreken is daarom benieuwd hoe u tegen het thema duurzaamheid aankijkt.

We hebben uw mening nodig!

Graag horen wij uw mening over energiebesparing in uw woning en welke tips u heeft voor Het Gooi en Omstreken. Doe mee met onze enquête, zodat onze toekomstige duurzaamheidsmaatregelen zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen! Het beantwoorden van de vragen kost u hooguit 10 minuten. En maak daarbij kans op een energiebespaarbox t.w.v. 50 euro!

Klik hier voor de enquête. 

Energiebespaarbox t.w.v 50 euro

Onder alle deelnemers van de enquête verloten we maar liefst 3 energiebespaarboxen ter waarde van 50 euro. Dit pakket bestaat uit producten waarmee u uw jaarlijkse stroom-, water- en gasverbruik flink kunt besparen. Zoals een stekkerdoos, waterbespaarders voor de kraan, diverse LED-lampen, een douchecoach, tochtband, een koelkastthermometer en een LED-nachtlicht met bewegingsmelder en schemeringssensor.

Algemene voorwaarden winacties

Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden winacties.

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media