Nieuwsoverzicht

Gezocht: Controller

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Controller met risicomanagement, interne audits en procesmanagement als expertise. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan gauw verder.

Controller

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de onderdelen Planning en Control, Financiële Administratie, Informatisering en Huurincasso. Planning en Control (P&C) heeft als taak het geven van de financiële onderbouwing op bedrijfsplannen en investeringen, de meerjarenbegroting, opstellen van interne en externe rapportages, risicobeheersing en vermogens- en liquiditeitsbeheer. Jouw taakaccenten liggen op het vlak van controle en risicobeheersing, procesmanagement en (interne) audits.

Dit ga je doen 

Als Controller werk je samen met drie enthousiaste en ervaren P&C-collega’s. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering en je onderhoudt intensief contact met de Corporate Controller en diverse afdelingen binnen de organisatie. Je standplaats is Hilversum. Krijg jij energie van risicobeheersing, procesmanagement en audits? Dan is deze functie iets voor jou! 

Klik hier voor de volledige vacature

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media