Nieuwsoverzicht

Gezocht: Coördinator Financiële Administratie

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.

Coördinator Financiële Administratie
Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Dat zijn onze drie doelen voor de komende jaren. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering is de Financiële Administratie (FA) verantwoordelijk voor het verzorgen van de juiste en volledige vastlegging van financiële data. De Financiële Administratie speelt hierin een belangrijke coördinerende en ondersteunende rol binnen de organisatie. Begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het is om de cijfers op orde te hebben en te houden? Weet jij bij je collega’s in de organisatie informatie te halen maar vooral ook te brengen? En krijg jij energie van het vertalen van data naar bruikbare managementinformatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Dit ga je doen
Als Coördinator Financiële Administratie werk je samen met 5 enthousiaste en ervaren collega’s Jij coördineert de processen en richt samen met het team de systemen zo in dat data betrouwbaar en efficiënt wordt vastgelegd. Ook zorg je dat dit op een gestructureerde en geautomatiseerde wijze leidt tot de benodigde rapportages.

Klik hier voor de volledige vacature

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media