Nieuwsoverzicht

Gezocht: Corporate Controller

Het Gooi en Omstreken zoekt samen met woningcorporaties Provides en Bo-Ex een corporate controller. In deze bijzondere en afwisselende rol ben je de doortastende en onafhankelijke corporate controller voor drie woningcorporaties met elk hun eigen dynamiek en uitdagingen. Een prachtige en veelzijdige kans voor een senior Auditor/controller die passie heeft voor governance en risicomanagement en -beheersing.

Het Gooi en Omstreken, Bo-Ex en Provides
Drie woningcorporaties uit de metropoolregio Utrecht hebben nagenoeg dezelfde behoefte, namelijk voor ongeveer 12 uur per week beschikken over een onafhankelijke corporate controller. Deze corporaties hebben veel parallellen (in omvang, regio en uitdagingen), maar verschillen ook op punten van elkaar. Dit is wat de baan voor de juiste professional ook zo leuk maakt. Het is afwisselend, verlangt veel van iemands (geestelijke en sociale) wendbaarheid en flexibiliteit. Via de websites van de organisaties krijgt men al een goede indruk van verschillen én overeenkomsten: www.gooienom.nl, www.boex.nl, www.provides.nl.

Alle drie de organisaties bieden voldoende ondersteuning voor de juiste professional om zich in te lezen en te werken in deze fascinerende rol en om zodoende te kunnen slagen

Interesse?
Klik hier voor de volledige vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media