Nieuwsoverzicht

Gezocht: Projectleider Participatie

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Projectleider Participatie. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan gauw verder.

Projectleider Participatie 

Onze bewoners zijn onze belangrijkste partners. Zij weten als geen ander wat een fijne woning in een plezierige buurt inhoudt. Zij kunnen ons het beste vertellen hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren zodat deze beter aansluit op hun behoeften. We willen nog meer met hen in dialoog zijn en actief betrekken bij onze plannen.

Dit ga je doen 

Om dit te bereiken, hebben we een programma Bewonersparticipatie voor de komende jaren ontwikkeld. Dit programma is de basis voor het samen met onze bewoners werken aan het verbeteren van hun woonomgeving en onze dienstverlening. Wij willen ze graag actief betrekken bij activiteiten zoals het opzetten van een netwerk van actieve bewoners, het bespreken van beleidsthema’s en het verhogen van bewustwording over duurzaamheid. Samen maken we wonen bij Het Gooi en Omstreken nog leuker! Om dit ambitieuze programma verder inhoud te geven en ervoor te zorgen dat participatie echt ‘van ons allemaal’ wordt, zoeken wij een Projectleider Participatie 32 uur, voor een periode van 2 jaar.

Klik hier voor de volledige vacature

Naar het overzicht
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media