Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Binnenkort start inschrijving Voorstraat, Nederhorst den Berg

Geschreven op

Begin maart start de inschrijving voor de 12 appartementen en 5 eengezinswoningen op de plek van het oude gemeentehuis in Nederhorst den Berg. Houd onze website en WoningNet daarom goed in de gaten. Eengezinswoningen De eengezinswoningen zijn in de eerste plaats bedoeld voor ten minste twee perso... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewoners Erasmuslaanflat vieren afronding renovatie

Geschreven op

De 82 appartementen aan de Erasmuslaan in Hilversum zijn flink opgeknapt en energiezuiniger. Nu ook de glazen entreehal af is, zijn alle werkzaamheden officieel afgerond. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken nodigde daarom alle bewoners van de flat uit op 29 januari om hen te bedanken voor hun... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Bedrijfskundig medewerker Vastgoed

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Bedrijfskundig medewerker Vastgoed. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder. Bedrijfskundig medewerker Vastgoed Als Bedrijfskundig medewerker kom je samen met twee gezellige collega’s te werken op het Programmabureau waar je een bijdrage levert aan de... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: De eerste Talent in Huis-trainee is gestart!

Geschreven op

Onze eerste Talent in Huis-trainee is deze week gestart! Anniek gaat bij ons aan de slag met het project 'langer zelfstandig thuiswonen'. Talent in Huis is een programma voor hbo/wo-afgestudeerde starters. In anderhalf jaar tijd volgen drie verschillende trainees bij ons een leer-, werk- en ontwi... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewoners van Het Gooi en Omstreken exposeren in trapruimte Brinkweg Hilversum

Geschreven op

Na een flinke metamorfose van de Hilversumse Brinkweg vroeg Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken haar bewoners mee te denken over een geschikte invulling van een van de trappenhuizen. Op initiatief van twee bewoonsters is deze nu ingericht als expositieruimte. Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media