Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Medewerker Financiële Administratie

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een medewerker op de Financiële Administratie. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder. Medewerker Financiële Administratie De Financiële Administratie is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering en is de financieel economische ondersteuner van onze orga... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Anki Coumans (43) uit Hilversum wint Buur van het Jaar Award

Geschreven op

Anki Coumans (43) uit Hilversum is de buur van het jaar. Dat werd zaterdag 28 september tijdens Nationale Burendag bekendgemaakt door Maarten van Gessel, directeur-bestuurder van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Hart van goud Huurders van Het Gooi en Omstreken konden de hele maand augustus... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: In actie tegen verhuurdersheffing! #ikwileenhuis

Geschreven op

De woningmarkt loopt vast. Er zijn te weinig woningen en te weinig plekken om nieuwe woningen te bouwen. Te veel mensen wonen te duur, te klein of moeten te lang wachten. Daarom komt Het Gooi en Omstreken samen met andere woningcorporaties in actie! Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Brand aan de Geuzenhoek Laren

Geschreven op

Afgelopen maandag 23 september is er 's avonds laat brand uitgebroken in een woning van Het Gooi en Omstreken aan De Geuzenhoek in Laren. Bij deze brand raakte gelukkig niemand gewond. Oorzaak onbekend De woning waarin de brand is ontstaan is op dit moment onbewoonbaar. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Trainees voor Talent in Huis!

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken zoekt trainees! Benieuwd hoe het is om te werken in de corporatiesector? Meld je dan gauw aan voor Talent in Huis. Aanmelden kan tot 31 oktober. Een goed betaalde startersfunctie Het Gooi en Omstreken doet samen met 16 andere woningcorporaties mee aan het nationale traineesh... Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media