Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Gewijzigde openingstijden rondom feestdagen

Geschreven op

Let op: in december en januari gelden er aangepaste openingstijden voor ons kantoor in Hilversum. Aangepaste openingstijden: Woensdag 18 december: vanaf 15:30 uur gesloten Dinsdag 24 december: vanaf 15:30 uur gesloten Woensdag 25 december: gesloten (1e kerstdag) Donderdag 26 december: Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Bewonersmagazine najaar 2019 op de deurmat

Geschreven op

De najaarseditie van het bewonersmagazine is weer uit. Deze valt vanaf nu bij onze bewoners op de deurmat. Het is dit najaar weer gelukt om uiteenlopende en leuke verhalen in het magazine te vertellen. Lees bijvoorbeeld tips voor een watervriendelijke tuin of balkon. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken organiseert prijsvraag voor nieuwe naam wooncomplex Voorstraat

Geschreven op

Het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg maakt plaats voor twaalf sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen. En bij een nieuw gebouw hoort natuurlijk een nieuwe naam. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken roept daarom alle inwoners van Nederhorst den Berg op... Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Mooier, duurzamer en veiliger wonen aan de Brinkweg in Hilversum

Geschreven op

Het afgelopen jaar hebben de woningen aan de Brinkweg, Weversweg en Kolenstraat in Hilversum een ware metamorfose ondergaan. Het Gooi en Omstreken heeft groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de woningen zijn verbeterd. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken scoort maximaal op duurzaamheid in Aedes-benchmark

Geschreven op

Op donderdag 21 november zijn op het Aedes-congres alle benchmarkresultaten bekendgemaakt. Net als voorgaande jaren scoort Het Gooi en Omstreken bovengemiddeld op het onderdeel Duurzaamheid. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media