Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken, Sherpa, Van Wijnen en gemeente Blaricum realiseren woonruimte voor mensen met een zorgvraag in De Blaricummermeent

Geschreven op

Dit najaar start de bouw van een wooncomplex voor mensen met een zorgvraag in De Blaricummermeent. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, zorginstelling Sherpa, bouwbedrijf Van Wijnen en de Gemeente Blaricum hebben zich hard gemaakt om dit initiatief te realiseren. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Adviseur Duurzaamheid

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Adviseur Duurzaamheid. Ben je geïnteresseerd in deze gloednieuwe functie? Lees dan snel verder. Adviseur Duurzaamheid Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Het Gooi en Omstreken zoekt beste buur van het jaar

Geschreven op

Beter een goede buur dan een verre vriend. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is daarom op zoek naar de beste buur van het jaar. Heeft u een buurman of buurvrouw die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar voor de G&O Buur van het Jaar Award! Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: HR Medewerker

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een HR Medewerker. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Lees dan snel verder. HR Medewerker Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Dat zijn onze drie doelen voor de komende jaren. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: St. Joseph bestaat 15 jaar

Geschreven op

St. Joseph bestaat 15 jaar. Om dat te vieren organiseert bewonerscommissie Marimba op zaterdag 7 september van 14:30 tot 16:30 uur een feestelijk programma voor bewoners en buurtgenoten met een optreden van Opera Familia. De kosten bedragen €7,50 per persoon voor koffie/thee en twee consumpties. S Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media