Actueel

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht: Brand appartementencomplex Lange Heul Bussum

Geschreven op

Afgelopen zaterdag 13 juli is er ’s middags een brand geweest in een appartementencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Lange Heul in Bussum. Terugkomst bewoners De bewoners van de betreffende woning waren op het moment van de brand niet thuis en er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. V Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Drukte door wateroverlast

Geschreven op

Er zijn de afgelopen dagen veel meldingen bij ons binnengekomen over waterschade. Houdt u daarom rekening met een langere wachttijd dan u van ons gewend bent. Veel schademeldingen De flinke regenbuien van afgelopen weekend hebben gezorgd voor veel overlast en schade bij bewoners. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Corporate Controller

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken zoekt samen met woningcorporaties Provides en Bo-Ex een corporate controller. In deze bijzondere en afwisselende rol ben je de doortastende en onafhankelijke corporate controller voor drie woningcorporaties met elk hun eigen dynamiek en uitdagingen. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Gezocht: Sociaal Projectleider

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken is op zoek naar een Sociaal Projectleider. Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe rol? Lees dan snel verder. Sociaal Projectleider Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Lees meer »

Nieuwsoverzicht: Wijziging algemene huurvoorwaarden

Geschreven op

Het Gooi en Omstreken hanteert algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op het huurcontract. Deze krijgen onze huurders op papier uitgereikt bij het tekenen van de huurovereenkomst. Dit document is nu aangepast (juni 2019). De belangrijkste wijzigingen op een rijtje: Lees meer »

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media