G&O Buur van het Jaar Verkiezing

Beter een goede buur dan een verre vriend! Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is daarom op zoek naar de beste buur van het jaar. Heeft u een buurman of buurvrouw die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar voor de G&O Beste Buur van het Jaar Award. Maak daarbij kans op een dinerbon voor uzelf en uw genomineerde buur.

 

G&O Buur van het Jaar Award
Bewoners van Het Gooi en Omstreken kunnen vanaf nu de hele maand augustus hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de G&O Buur van het Jaar Award. Nomineren kan tot en met 31 augustus via onderstaand formulier. Vertel daarbij waarom uw buurman of buurvrouw deze award verdient. De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending wordt bovendien beloond met een dinerbon t.w.v. €100 voor zowel de inzender als de genomineerde.

Woonplezier in de buurt
Een van de speerpunten uit het Koersplan van Het Gooi en Omstreken is woonplezier in de buurt. “Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners prettig en met plezier wonen. Daar hoort bij dat mensen in hun straat of woongebouw prettig met elkaar samenleven. Contact tussen bewoners is van grote invloed op woonplezier en is bovendien belangrijk voor de zelfredzaamheid van mensen. Sociale verbinding tussen bewoners heeft vaak een positieve invloed op het gevoel van veiligheid, de binding met de woonomgeving en de leefbaarheid. Deze buur van het jaar award sluit daar mooi op aan. We willen behulpzame buren bedanken en eens extra in het zonnetje zetten,” vertelt woonconsulent Bert Froom.

Uitreiking op Burendag
De uitreiking van de G&O Buur van het Jaar Award is op zaterdag 28 september tijdens de jaarlijkse Burendag.

Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden winacties.


Aanmeldingsformulier

Persoonsgegevens van de inzender
Persoonsgegevens van de genomineerde
Reden van nominatie
Beschikbaarheid 28 september (uitreiking award + prijzen)
Ja
Nee
Anders:
Algemene voorwaarden
Ja
een plus vier = graag het antwoord in cijfers invullen

* Deze velden zijn verplicht.
Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media