Energieverbetering - Opgeleverd

Straatbeeld Stichtse Kade 2-8

Energie: Diverse woningen in Ankeveen en 's-Graveland 18-07-2018

Verspreid door Ankeveen en 's-Graveland zijn 49 woningen ge´soleerd en is er onderhoud uitgevoerd. Werkzaamheden Bij alle woningen zijn de bodem van de kruipruimte en het dak ge´soleerd. Daarnaast waren de werkzaamheden per woning erg verschillend.


Lees verder >

Aanzicht Kerkelandenlaan

Energie: Kerkelandenlaan in Hilversum 27-12-2017

In Hilversum staan aan de Kerkelandenlaan 3 woontorens van Het Gooi en Omstreken. Bij 2 van deze torens zijn werkzaamheden aan de installaties (warm water en verwarming) uitgevoerd.


Lees verder >

Straatbeeld Anthony Fokkerweg na afronding

Energie: Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum 05-07-2017

Het Gooi en Omstreken heeft aan de Anthony Fokkerweg en omgeving in Hilversum 54 woningen energiezuiniger gemaakt. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per straat verschillend: Anthony Fokkerweg Aanbrengen van d...


Lees verder >

Straatbeeld Floriszlaan e.o. na afronding

Energie: Floriszlaan en omgeving in Baarn 14-06-2017

In Baarn heeft Het Gooi en Omstreken diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Floriszlaan en omgeving. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Vervangen van al het bestaande glas door dubbele HR++beglazing met ventilatieroosters.


Lees verder >

Straatbeeld Wandelmeent

Energie: Wandelmeent in Hilversum 08-02-2017

De Wandelmeent in Hilversum is een bijzondere straat. Het betreft een Centraal Wonen project. Naast de 54 individuele woningen zijn er onder meer een gemeenschappelijke fitnessruimte, een sauna en gezamenlijke keukens. De bewoners helpen elkaar waar nodig.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4