Gemeente Baarn

Het Gooi en Omstreken verhuurt ook woningen in de gemeente Baarn.
 
Toewijzing
Woningen van Het Gooi en Omstreken in Baarn worden toegewezen via het systeem van die gemeente. Meer informatie hierover vindt u in de folder Huren in Baarn.

Woningaanbod
Voor het actuele aanbod verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Baarn.

Vraag inkomensgegevens alvast op!
Bent u serieus op zoek naar woonruimte en reageert u regelmatig op woningen die worden aangeboden? Dan adviseren wij u nu alvast uw inkomensverklaring (voorheen IB60 formulier) bij de Belastingdienst op te vragen. Wanneer u in aanmerking komt voor een woning, controleren wij uw gegevens aan de hand van uw inkomensverklaring. Doorgaans duurt het ruim een week voordat u de gegevens van de Belastingdienst heeft ontvangen. In de tussentijd kunnen wij u de gewenste woning niet definitief aanbieden. Wanneer u de gegevens al in huis heeft, weet u sneller waar u aan toe bent. De inkomensverklaring kunt u jaarlijks opvragen bij de Belastingdienst. Dit kan via de belastingtelefoon: 0800 0543. U heeft hiervoor uw burgerservicenummer nodig. U kunt ook naar het belastingkantoor gaan met uw legitimatiebewijs.

Meer informatie
Voor meer informatie over het inschrijven als woningzoekende in Baarn en de toewijzingsregels kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen via (035) 672 66 99 of gebruik maken van het Contactformulier.

Informatie over urgentie
Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. Voor informatie over urgentie in Baarn kunt u terecht bij het Loket Wonen, Zorg en Welzijn van de gemeente Baarn. U kunt contact met hen opnemen voor het maken van een afspraak.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media