Verhuizen

Huur opzeggen

U kunt uw huurovereenkomst op ieder moment opzeggen, waarbij een opzegtermijn geldt van een maand. Zegt u op 15 september de huur op, dan huurt u de woning tot en met 15 oktober.

Schriftelijk opzeggen
Wanneer u besluit de huurovereenkomst op te zeggen dan doet u dit schriftelijk. De schriftelijke opzegging moet ondertekend zijn door alle personen die vermeld staan op het huurcontract. U kunt hiervoor het formulier huuropzeggen invullen. Stuurt u de opzegging naar: Het Gooi en Omstreken, afdeling Wonen, Postbus 329, 1200 AH Hilversum.

Huuropzegging en inspectie tijdens de coronacrisus

U kunt uw huur opzeggen via het formulier op onze website. Per post kan eventueel ook. Wij nemen dan binnen 14 dagen telefonisch contact met u op en maken met u afspraken over het opleveren van de woning en het inleveren van de sleutels. Wij plannen op dit moment geen inspectie in terwijl u er nog woont. Op het moment dat u de sleutels bij ons op kantoor inlevert, houden wij zelf een eindinspectie om te kijken of de woning volgens de gemaakte afspraken, netjes en schoon is opgeleverd.

 

 

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media