Over de huur

Huurbetaling

Bij Het Gooi en Omstreken (G&O) kunt u uw huur op verschillende manieren betalen. Zo kunt u zelf kiezen wat u het prettigste vindt. Hieronder vindt u de mogelijkheden en de voorwaarden.

Betalingstermijn

Bij het huren van een woning dient u de huur elke maand op tijd te betalen. Dat wil zeggen dat de huur voor de eerste dag van de maand bij ons binnen dient te zijn. Als u uw huur niet op tijd heeft betaald of wanneer er een andere vordering openstaat, sturen wij u een herinnering. U krijgt de mogelijkheid om de huur binnen 16 dagen alsnog te betalen zonder extra kosten. Mocht u dit niet doen, dan zijn wij genoodzaakt om incassokosten in rekening te brengen conform de Wet Incassokosten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Huurachterstand.

Huurbetaling

Bij G&O kunt u uw huur op een van de volgende manieren betalen:

Automatische incasso
Met een automatische incasso machtigt u ons om elke maand het huurbedrag van uw rekening af te schrijven. Dit gebeurt altijd op de eerste werkdag van de maand. Voor een automatische incasso hebben wij uw toestemming nodig. Neemt u contact met ons op als u een automatische incasso wilt afgeven of klik hier als u het formulier zelf wilt downloaden en uitprinten.

Internetbankieren
Door middel van internetbankieren kunt u uw betaling iedere maand zelf overmaken.

AcceptEmail
Indien u met AcceptEmail wenst te betalen dan krijgt u deze maandelijks per email van ons toegestuurd. In de AcceptEmail staat duidelijk vermeld om welk bedrag en welke maand het gaat. Betalen kan vervolgens eenvoudig via Ideal voor de vervaldatum.

Periodieke overschrijving
Als u internetbankiert kunt u zelf een periodieke overschrijving instellen. Het is ook mogelijk dit via de bank te regelen.

Per pin
U kunt tijdens kantooruren, op afspraak, per pin betalen aan de balie.

Storten bij bank
Bij de bank kunt u de huur betalen door het geld te storten. Hiervoor kunnen wel stortingskosten in rekening gebracht worden.

Via uw uitkering bij de sociale dienst
Overleg dit met uw contactpersoon bij de sociale dienst of neem contact met ons op.

Rekeningnummer van G&O

Het IBAN waar u de huur naar kunt overmaken is NL77 INGB 0002 7950 47, t.n.v. Het Gooi en Omstreken te Hilversum. Vermeld altijd uw contractnummer bij uw betaling. Uw contractnummer vindt u op onze brieven en in uw huurcontract.

IBAN en BIC van G&O

  • IBAN: NL77 INGB 0002 7950 47
  • BIC: INGBNL2A

Wijziging rekeningnummer

Wijzigt uw rekeningnummer? Klik hier om het formulier wijziging rekeningnummer te downloaden. Let op, als u uw nieuwe rekeningnummer aan ons doorgeeft en al een automatische incasso heeft dan moet u een nieuwe machtiging invullen en ondertekenen.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze afdeling Huurincasso is op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar via (035) 672 66 77. Of stuur op werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur een WhatsApp-bericht via 06 29 43 14 94. We streven ernaar binnen 4 uur een reactie te geven.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review