Een huurwoning

Informatie over urgentie

Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. De urgentieregelingen en het aanvragen hiervan verschilt per regio. Hieronder leest u met wie u contact kunt opnemen.

Regio Gooi- en Vechtstreek
Voor informatie over urgentie in de Gooi- en Vechtstreek kunt u terecht bij alle woningcorporaties in deze regio. Na een gesprek met een woonconsulent ontvangt u een aanvraagformulier van de Regionale Urgentiecommissie. Deze commissie bepaalt of u in aanmerking komt. Een aanvraag kost € 75,-. Meer informatie vindt u in de folder Toelichting Urgentiecommissie Gooi- en Vechtstreek.

Regio Eemvallei (Bunschoten)
Voor informatie over urgentie in Bunschoten kunt u terecht bij de verhuurmakelaars van Het Gooi en Omstreken. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak. Pas na dit gesprek kunt u worden doorverwezen naar de woonruimtecommissie van de gemeente Bunschoten. De commissie komt elke vierde maandag van de maand bijeen.

Gemeente Baarn

Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. Voor informatie over urgentie in Baarn kunt u terecht bij het Loket Wonen, Zorg en Welzijn van de gemeente Baarn.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media