Een huurwoning

Informatie over urgentie

Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. De urgentieregelingen en het aanvragen hiervan verschilt per regio. Hieronder leest u met wie u contact kunt opnemen.

Regio Gooi- en Vechtstreek
Voor informatie over en aanvragen van een urgentie voor woningtoewijzing in de Gooi- en Vechtstreek, kunt u terecht op de website www.ubgv.nl. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met alle woningcorporaties en de gemeente in deze regio. U kunt ook contact opnemen met het Urgentiebureau. Meer informatie vindt u in de folder Urgentie aanvragen? Zo werkt het.

Regio Eemvallei, Bunschoten
Voor informatie over urgentie in Bunschoten kunt u terecht bij de verhuurmakelaars van Het Gooi en Omstreken. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak. Pas na dit gesprek kunt u worden doorverwezen naar de woonruimtecommissie van de gemeente Bunschoten. De commissie komt elke vierde maandag van de maand bijeen.

Regio Eemvallei, Baarn

Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. Voor informatie over urgentie in Baarn kunt u terecht bij het Loket Wonen, Zorg en Welzijn van de gemeente Baarn.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media