Nieuwbouw - Opgeleverd

Oplevering Blaricummermeent

Nieuwbouw: Opgeleverd: 15 appartementen De Blaricummermeent 16-05-2018

In de Blaricummermeent ontwikkelt Het Gooi en Omstreken 15 appartementen in de deelgebieden C2 en C3. Nieuwbouw 15 appartementen Op een grote locatie (deelgebied C2) wordt langs de Erfgooiersfdreef een complex van 15 appartementen gerealiseerd.


Lees verder >

Eindresultaat De Haven - complex Harlingen

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Haven in Bunschoten 12-04-2018

Woon- en Zorgcentrum De Haven en Het Gooi en Omstreken hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een deel van het nieuwbouwproject aan Op de Ree in Bunschoten. Het totale project bevat de bouw van acht woongebouwen.


Lees verder >

De Oranjerie - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Oranjerie in 's-Graveland 09-02-2018

Het Gooi en Omstreken heeft 42 sociale huurappartementen aan het Noordereinde in ís-Graveland gerealiseerd. Het gebouw staat op het terrein van het voormalig Huize Brugchelen.


Lees verder >

22 eengezinswoningen De Blaricummermeent - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent 09-02-2018

Deelgebied C in de Blaricummermeent is bijna af. Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en een blok met zes woningen.


Lees verder >

9 eengezinswoningen De Blaricummermeent - artist impression

Nieuwbouw: Opgeleverd: 9 eengezinswoningen Blaricummermeent 09-02-2018

Op verzoek van de gemeente heeft Het Gooi en Omstreken (in deelgebied B op drie plekken), 9 eengezinswoningen gerealiseerd in De Blaricummermeent. Op die manier is extra tegemoet gekomen aan het tekort aan sociale huurwoningen in Blaricum.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4