Nieuwbouw - Opgeleverd

De Oranjerie - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Oranjerie in 's-Graveland 09-02-2018

Het Gooi en Omstreken heeft 42 sociale huurappartementen aan het Noordereinde in ’s-Graveland gerealiseerd. Het gebouw staat op het terrein van het voormalig Huize Brugchelen.


Lees verder >

22 eengezinswoningen De Blaricummermeent - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent 09-02-2018

Deelgebied C in de Blaricummermeent is bijna af. Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en een blok met zes woningen.


Lees verder >

9 eengezinswoningen De Blaricummermeent - artist impression

Nieuwbouw: Opgeleverd: 9 eengezinswoningen Blaricummermeent 09-02-2018

Op verzoek van de gemeente heeft Het Gooi en Omstreken (in deelgebied B op drie plekken), 9 eengezinswoningen gerealiseerd in De Blaricummermeent. Op die manier is extra tegemoet gekomen aan het tekort aan sociale huurwoningen in Blaricum.


Lees verder >

Anna's Hoeve - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: Anna's Hoeve in Hilversum 09-02-2018

Het Gooi en Omstreken heeft 38 eengezinswoningen op Anna’s Hoeve in Hilversum opgeleverd. De woningen zijn ruim en zeer energiezuinig en zijn allen verhuurd in de sociale sector. De woningen De woningen zijn verdeeld over 8 blokken.


Lees verder >

De Balken - eindresultaat

Nieuwbouw: Opgeleverd: De Balken in Blaricum 09-02-2018

In Blaricum heeft Het Gooi en Omstreken 30 zeer energiezuinige en comfortabele appartementen opgeleverd. Indeling en huurprijs De 30 appartementen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3