Nieuwbouw

2016 09 27 straat 01 presentatie tek voorgevel

Nieuwbouw: In uitvoering: Voorstraat in Nederhorst den Berg 09-02-2018

Op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg gaat Het Gooi en Omstreken 12 sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen bouwen.


Lees verder >

Horn en Kuijerpolder

Nieuwbouw: In voorbereiding: Horn en Kuijerpolder, Nederhorst den Berg 01-11-2018

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente de mogelijkheid tot nieuwbouw in de gewenste woonwijk Nederhorst Noord.


Lees verder >

Knipsel

Nieuwbouw: In voorbereiding: 3 seniorenwoningen Rembrandt van Rijnstraat, Bunschoten 03-07-2018

De gemeente Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken gevraagd een kleinschalig bouwplan met drie grondgebonden seniorenwoningen te ontwikkelen voor de locatie aan de Rembrandt van Rijnstraat.


Lees verder >

Tiny Houses

Nieuwbouw: In voorbereiding: 23 Tiny Houses Loosdrecht 23-05-2018

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van 23 Tiny Houses in Loosdrecht. Tijdelijke woningen Vanwege alle op de locatie aanwezige kabels en leidingen is het voorlopig niet mogelijk definitieve woningen op de kave...


Lees verder >

2e oor sherpa

Nieuwbouw: In voorbereiding: woongebouw 2e Oor in De Blaricummermeent 19-04-2018

In samenwerking met Sherpa gaat Het Gooi en Omstreken in De Blaricummermeent een woongebouw ontwikkelen voor mensen met een zorgvraag. Intentieovereenkomst Het Gooi en Omstreken en Sherpa hebben gezamenlijk het initiatief genomen huisvesting voor cliŽnten van S...


Lees verder >

Pagina's: 1, 2