Nieuwbouw

Knipsel

Nieuwbouw: In voorbereiding: 3 seniorenwoningen Rembrandt van Rijnstraat, Bunschoten 03-07-2018

De gemeente Bunschoten heeft Het Gooi en Omstreken gevraagd een kleinschalig bouwplan met drie grondgebonden seniorenwoningen te ontwikkelen voor de locatie aan de Rembrandt van Rijnstraat.


Lees verder >

Nieuwbouw: In voorbereiding: 23 Tiny Houses Loosdrecht 23-05-2018

Het Gooi en Omstreken onderzoekt op dit moment samen met de gemeente Wijdemeren de mogelijkheid van 23 Tiny Houses in Loosdrecht. Tijdelijke woningen Vanwege alle op de locatie aanwezige kabels en leidingen is het voorlopig niet mogelijk definitieve woningen op de kave...


Lees verder >

Foto brandweerkazerne blaricum

Nieuwbouw: In voorbereiding: Brandweerkazerne Blaricum 14-03-2018

Op maandag 12 maart hebben wethouder Liesbeth Boersen namens de gemeente Blaricum en directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken) een intentieovereenkomst ondertekend voor het ontwikkelen van zeven woningen op de locatie van de voormalige Brandweerk...


Lees verder >

34 appartementen Muiden

Nieuwbouw: In voorbereiding: 37 appartementen in Muiden 13-02-2018

Omdat Muiden is opgegaan in de gemeente Gooise Meren, heeft het voormalige gemeentehuis van Muiden geen functie meer. Begin 2017 heeft de gemeente daarom een prijsvraag uitgeschreven voor herbestemming van het gemeentehuis tot betaalbare woningbouw.


Lees verder >

Impressie 33 appartementen Rengerswetering

Nieuwbouw: In voorbereiding: Eiland 3 Rengerswetering in Bunschoten 13-02-2018

Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten gaat Het Gooi en Omstreken 33 appartementen en 26 eengezinswoningen ontwikkelen. Ontwerp De 33 appartementen hebben twee of drie kamers. De gebruikersoppervlakte varieert tussen 70 en 75 vierkante meter.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2