Nieuwsarchief

Voorlichtingsbijeenkomst

Nieuws: Voorlichtingsbijeenkomst bewoners flat Kerkelanden 14-02-2018

Dinsdagavond 13 februari vond er een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor alle bewoners van flat Kerkelanden in Hilversum. Het centrale thema van de avond ging over verminderde zelfredzaamheid in relatie tot (brand)veiligheid.


Lees verder >

Prestatieafspraken wijdemeren 2018

Nieuws: Prestatieafspraken Wijdemeren ondertekend 31-01-2018

Op woensdag 31 januari zijn de prestatieafspraken 2018 getekend door de gemeente Wijdemeren, huurdersorganisaties en woningcorporaties de Alliantie Gooi en Vechtstreek, Vecht en Omstreken en Het Gooi en Omstreken.


Lees verder >

Geld

Nieuws: Het Gooi en Omstreken stopt met contante betalingen 30-01-2018

Let op: per 1 juli 2018 kunt u niet meer met contant geld betalen op ons kantoor in Hilversum. U kunt nog wel steeds pinnen met uw pinpas. Veiligheid Op dit moment zijn er nog steeds huurders die contant betalen.


Lees verder >

impressie Op de Ree

Nieuws: Woningen Nieuwbouw Op de Ree toegewezen 24-01-2018

De huidige bewoners van de woningen aan Op de Ree ontvangen uiterlijk 27 januari van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Zorg- en Wooncentrum De Haven bericht over de toewijzing van hun nieuwe appartement.


Lees verder >

Stormschade

Nieuws: Drukte door stormschade 22-01-2018

Er zijn de afgelopen dagen veel meldingen bij ons binnengekomen over stormschade. Houdt u rekening met een langere wachttijd dan u van ons gewend bent. Veel schademeldingen De storm die vorige week over ons land raasde heeft voor veel schade gezorgd.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4