Nieuwsarchief

Oplevering De Haven

Nieuws: Oplevering laatste 16 appartementen De Haven 27-03-2018

Nieuwbouwproject Op de Ree van Zorg- en Wooncentrum De Haven in Bunschoten bevat acht woongebouwen, waarvan Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken er drie voor haar rekening neemt.


Lees verder >

Afbeelding filmpje Eendrachtpark

Nieuws: Kijk mee hoe Het Gooi en Omstreken verduurzaamt 10-04-2018

Duurzaamheid en energieverbetering zijn belangrijke thema’s voor Het Gooi en Omstreken. Maar liefst 3.300 woningen zijn inmiddels energiezuiniger gemaakt. Dit is bijna de helft van het totale woningbezit.


Lees verder >

Foto intentieovereenkomst blaricum

Nieuws: Intentieovereenkomst Brandweerkazerne Blaricum 14-03-2018

Op maandag 12 maart hebben wethouder Liesbeth Boersen namens de gemeente Blaricum en directeur-bestuurder Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken) een intentieovereenkomst ondertekend voor het ontwikkelen van zeven woningen op de locatie van de voormalige Brandweer...


Lees verder >

Uitreiking award

Nieuws: Het Gooi en Omstreken wint award duurzaamheid 08-03-2018

Het Gooi en Omstreken heeft dankzij haar verduurzamingsprogramma de Atriensis Award gewonnen voor de corporatie met het meest energiezuinige woningbezit (regio West). Deze award werd donderdag 8 maart uitgereikt.


Lees verder >

De Oranjerie

Nieuws: Interview Mirjam: ‘Ik voel me thuis in De Oranjerie’ 03-04-2018

Mirjam Huisman (40) is een van de trotse bewoners van nieuwbouwproject De Oranjerie in ’s-Graveland. Na elf jaar met plezier in Kortenhoef gewoond te hebben, vond ze dat het tijd was voor iets nieuws. ‘Ik stond voor de keuze: verhuizen of toch opknappen.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4