Nieuwsarchief

NL Brandbeveiliging

Nieuws: Het Gooi en Omstreken en NL Brandbeveiliging werken samen aan brandveiligheid 05-09-2018

Brandveiligheid is een belangrijk thema voor Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Daarom is er een vijfjarenovereenkomst getekend met NL Brandbeveiliging.


Lees verder >

Advertentie Planner

Nieuws: Vacature: Planner Servicedienst 25-09-2018

Onze Binnendienst van de Servicedienst is op zoek naar een Planner voor 36 uur per week. Word jij onze nieuwe collega? Dit doe jij Als Planner Servicedienst ben je in contact met onze huurders met als doel de reparatieverzoeken (zoals verstopte riolering, een ...


Lees verder >

Tuinonderhoud

Nieuws: Tips om uw tuin herfstklaar te maken 19-09-2018

Een goed onderhouden tuin is niet alleen plezierig voor u als bewoner, maar ook bepalend voor de sfeer en uitstraling van de buurt. Maar is uw tuin al herfstklaar? Met deze tips is uw tuin goed voorbereid op de naderende winter.


Lees verder >

Eindresultaat Bosdrift

Nieuws: Een mooi plaatje! 11-09-2018

Het heeft de nodige inspanning en geduld van bewoners gekost, maar het resultaat mag er zijn! Oorspronkelijke kleuren De woningen aan de Asterstraat en omgeving in Hilversum zijn groots aangepakt, zowel op het gebied van isolatie als op onderhoud en uitstraling.


Lees verder >

Sleutel in voordeur

Nieuws: Laat uw woning veilig achter tijdens de vakantie 06-08-2018

De zomervakantie is in volle gang. Zorg ervoor dat uw woning goed afgesloten en beveiligd is. Hierbij een aantal tips zodat u met een gerust hart op vakantie kunt deze zomer. Vijf tips: Sluit ramen en deuren goed af.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4