Nieuwsarchief

Aedes

Nieuws: Aedes-benchmark 2018: opnieuw bovengemiddelde score op duurzaamheid 22-11-2018

Op donderdag 22 november zijn op het jaarlijkse Aedescongres alle benchmarkresultaten bekendgemaakt. Het Gooi en Omstreken scoort net als voorgaande jaren bovengemiddeld op de onderdelen Bedrijfslasten en Duurzaamheid.


Lees verder >

Waarschuwing!

Nieuws: Briefje blijkt toch de waarheid 15-11-2018

Het Gooi en Omstreken kreeg meldingen van bewoners uit Laren over mogelijke oplichting, maar dat is niet het geval. De rondgestuurde briefjes zijn door een onderaannemer van 't Goois Bouwbedrijf gestuurd, in opdracht van Woningbouwvereniging Van Erfgooiers.


Lees verder >

Telefoonstoring

Nieuws: Technische storing 14 november 2018 14-11-2018

Vanwege een technische storing was Het Gooi en Omstreken woensdagochtend 14 november helaas beperkt telefonisch bereikbaar. Inmiddels is de oorzaak achterhaald en het probleem is opgelost. Excuses voor het eventuele ongemak.


Lees verder >

Huurdersonderzoek

Nieuws: Huurdersonderzoek naar duurzaamheid 12-11-2018

Duurzaamheid is op dit moment volop in het nieuws. Ook Het Gooi en Omstreken is daar druk mee bezig. De komende jaren willen we onze woningen energiezuiniger maken. Iets waar u als huurder natuurlijk ook nauw bij betrokken bent.


Lees verder >

Rondetafelbijeenkomst

Nieuws: Wilt u met ons in gesprek? 12-11-2018

Wanneer u op zoek bent naar informatie over huurderszaken, is de kans groot dat u een bezoek brengt aan onze website. Hier vindt u het laatste nieuws, antwoorden op veelgestelde vragen en u kunt een reparatieverzoek melden.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4