Nieuwsarchief

Bewonersbijeenkomst

Nieuws: Interactieve bewonersbijeenkomst De Haven 21-06-2018

Donderdag 21 juni vond in Zorg- en Wooncentrum De Haven in Bunschoten een bewonersbijeenkomst plaats met de bewoners van de gebouwen Volendam en Hindeloopen.


Lees verder >

Uw partners in wonen

Nieuws: Woningcorporaties vragen aandacht voor duurzaamheid en bouwlocaties 11-06-2018

In een brief aan de nieuwe gemeenteraadsleden en de collegeformateurs in de Gooi en Vechtstreek vragen de gezamenlijke woningcorporaties aandacht voor twee belangrijke maatschappelijke opgaven.


Lees verder >

Lenteschoonmaaktips

Nieuws: 10 Lenteschoonmaaktips 06-06-2018

Winterse, donkere dagen hebben plaatsgemaakt voor hogere temperaturen, meer licht en vooral... lentekriebels! Heeft u er al ‘last’ van? Bij velen begint het spontaan te jeuken om een grote lenteschoonmaak binnens- en buitenshuis te houden.


Lees verder >

Bewonersmagazien voorjaar 2018

Nieuws: Voorjaarseditie bewonersmagazine is uit 05-06-2018

Het Gooi en Omstreken geeft twee keer per jaar een bewonersmagazine uit. In deze voorjaarseditie leest u meer over de voedselbank, activiteiten in de regio en u krijgt een inkijkje in een werkdag van een medewerker. Online Benieuwd geworden naar de rest?


Lees verder >

Afbeelding filmpje Eendrachtpark

Nieuws: Kijk mee hoe Het Gooi en Omstreken verduurzaamt 31-05-2018

Duurzaamheid en energieverbetering zijn belangrijke thema’s voor Het Gooi en Omstreken. Maar liefst 3.300 woningen zijn inmiddels energiezuiniger gemaakt. Dit is bijna de helft van het totale woningbezit.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4