Ik huur

Over de huur

U huurt een woning van Het Gooi en Omstreken (G&O). Dat betekent dat u woont in de geliefde regio's Het Gooi, de Vechtstreek of Eemland.

Wonen in de regio

G&O vindt het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning en in uw omgeving. Daarom investeren wij in de kwaliteit en het onderhoud van de woningen en de leefbaarheid in de wijk.

Huurovereenkomst

Voordat u de sleutel van uw woning krijgt, heeft u een huurovereenkomst getekend. Daarin staan vermeld wat uw plichten zijn als huurder.

Algemene huurvoorwaarden

G&O maakt gebruik van algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op uw huurcontract. Deze voorwaarden vindt u in het document Algemene Huurvoorwaarden. Deze krijgt u ook uitgereikt bij het tekenen van de huurovereenkomst.

Informatie voor huurders

Op deze website vindt u onder andere informatie over huurbetaling, wat te doen bij huurachterstand en hoe u in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Onder Onderhoud en Reparatie leest u welke reparaties voor rekening komen van G&O en waarvoor uzelf verantwoordelijk bent. Daar kunt u ook via een digitaal formulier een reparatieverzoek indienen. Ook onder Veelgestelde vragen vindt u veel nuttige informatie.

Meer weten

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt de gegevens en een contactformulier op de pagina Contact.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review