Ik huur

Over de huur

U huurt een woning van Het Gooi en Omstreken. Dat betekent dat u woont in de geliefde regio's Het Gooi, de Vechtstreek of Eemland.

Wonen in de regio

Het Gooi en Omstreken vindt het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning en in uw omgeving. Daarom investeren wij in de kwaliteit en het onderhoud van de woningen en de leefbaarheid in de wijk.

Huurovereenkomst

Voordat u de sleutel van uw woning krijgt, heeft u een huurovereenkomst getekend. Daarin staan vermeld wat uw plichten zijn als huurder.

Algemene huurvoorwaarden

Het Gooi en Omstreken maakt gebruik van algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op uw huurcontract. Deze voorwaarden vindt u in het document Algemene Huurvoorwaarden. Deze krijgt u ook uitgereikt bij het tekenen van de huurovereenkomst.

Informatie voor huurders

Op deze website vindt u onder andere informatie over huurbetaling, wat te doen bij huurachterstand en hoe u in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Onder Onderhoud en Reparatie leest u welke reparaties voor rekening komen van Het Gooi en Omstreken en waarvoor uzelf verantwoordelijk bent. Daar kunt u ook via een digitaal formulier een reparatieverzoek indienen. Ook onder Veelgestelde vragen vindt u veel nuttige informatie.

Meer weten

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt de gegevens en een contactformulier op de pagina Contact.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review