Prijsvraag: bedenk de naam voor wooncomplex Voorstraat in Nederhorst den Berg (voormalig gemeentehuis)

Het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg maakt plaats voor twaalf sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen. En bij een nieuw gebouw hoort natuurlijk een nieuwe naam. Het Gooi en Omstreken roept daarom alle inwoners van Nederhorst den Berg op om mee te denken. De winnende naam wordt bij de oplevering onthuld.

Bouw in volle gang
De bouw is op dit moment in volle gang en naar verwachting wordt het bouwplan in het voorjaar van 2020 opgeleverd. Alle woningen worden zonder aardgasaansluiting gerealiseerd. Deze worden door bouwbedrijf Van Driesten Harskamp gebouwd en door Het Gooi en Omstreken verhuurd. Ontwikkelingsmanager Martijn Ketelaar: ‘Een nieuw gebouw op deze centrale plek in Nederhorst den Berg verdient een nieuwe naam en daarom hebben we deze prijsvraag in het leven geroepen. Dus heeft u een goed idee? Laat het ons weten!’

Help ons mee
Bij een naam kunt u denken aan de functie die het gebouw straks heeft. Of misschien een verwijzing naar de geschiedenis? Of zijn de huidige straatnamen een aanknopingspunt? Een jury bestaande uit Studio V architecten en woningcorporatie Het Gooi en Omstreken beoordeelt de inzendingen. 

Zo doet u mee
Via onderstaand formulier kunt u tot 25 januari 2020 uw idee insturen. Benoem de gekozen naam en leg uit waarom u vindt dat het nieuwe pand juist deze naam moet dragen. De leukste, mooiste en meest unieke inzending wordt vervolgens beloond met een dinerbon t.w.v. €100! Dus woont u in Nederhorst den Berg? Doe dan mee met onze prijsvraag en misschien staat uw naam straks op de gevel van het nieuwe complex.

Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden winacties.

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens van de inzender
Gekozen naam
Algemene voorwaarden
Ja
vier plus drie = graag het antwoord in cijfers invullen

* Deze velden zijn verplicht.Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media