Een huurwoning

Regio Eemvallei

Het Gooi en Omstreken verhuurt ook woningen in Bunschoten-Spakenburg. Hieronder leest u daar meer over.

Aanbod via WoningNet
U vindt ons woningaanbod in Bunschoten overzichtelijk op de site www.woningneteemvallei.nl Daar vindt u dan ook het woningaanbod van de gemeenten Amersfoort, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Regionale samenwerking
De website www.woningneteemvallei.nl is tot stand gekomen door een regionale samenwerking tussen de gemeenten. Door de krachten te bundelen kunnen we woningzoekenden in de regio Eemvallei nu deze moderne dienstverlening aanbieden.

Het regionale systeem heeft veel voordelen voor woningzoekenden:
• Een aanzienlijk groter zoekgebied. Met één inschrijving mag u zoeken en reageren op woningen in alle gemeenten van de regio Eemvallei (Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg).
• U vindt het complete woningaanbod in de regio overzichtelijk op www.woningneteemvallei.nl
• U kunt uw woonwensen aangeven voor een gerichte zoekopdracht
• Als u bent ingelogd ziet u direct hoeveel kans u maakt (slaagkans) op de betreffende woning
• U kunt een gratis abonnement nemen op 'Digizine'. Dit is een email met woningaanbod met de hoogste slaagkans die passen bij uw inschrijfgegevens en woonwensen.

Inschrijfgeld en verlenging
Uw inschrijving als woningzoekende kost € 17,50. De kosten voor verlenging zijn € 7,50.

Hoe moet dat als ik niet beschik over internet?
Heeft u geen beschikking over internet of geen e-mailadres? Dan is er meestal wel iemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen, zoals familie, vrienden of buren. Komt u er zelf niet uit dan kunnen wij u helpen. U kunt contact opnemen met Het Gooi en Omstreken via (035) 672 66 99.

Voor vragen over WoningNet
Heeft u vragen over uw inschrijving, de spelregels of over www.woningneteemvallei.nl, dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van WoningNet via 0900 - 040 06 02 (€ 0,45 per gesprek). Zij zijn iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Voor specifieke vragen
Heeft u een vraag over een specifieke woning of aanbieding van Het Gooi en Omstreken? Dan kunt u contact met ons opnemen via (035) 672 66 99.

Vraag inkomensgegevens alvast op!
Bent u serieus op zoek naar woonruimte en reageert u regelmatig op woningen die worden aangeboden? Dan adviseren wij u nu alvast uw inkomensverklaring (voorheen IB60 formulier) bij de Belastingdienst op te vragen. Wanneer u in aanmerking komt voor een woning, controleren wij uw gegevens aan de hand van uw inkomensverklaring. Doorgaans duurt het ruim een week voordat u de gegevens van de Belastingdienst heeft ontvangen. In de tussentijd kunnen wij u de gewenste woning niet definitief aanbieden. Wanneer u de gegevens al in huis heeft, weet u sneller waar u aan toe bent. De inkomensverklaring kunt u jaarlijks opvragen bij de Belastingdienst Dit kan via de belastingtelefoon: 0800 0543. U heeft hiervoor uw burgerservicenummer nodig. U kunt ook naar het belastingkantoor gaan met uw legitimatiebewijs.

Nieuwe inkomensgrenzen bij woningtoewijzing Eemvallei
Elk jaar zijn er nieuwe inkomensgrenzen bij woningtoewijzing van kracht. Wat dit betekent voor woningzoekenden in de regio Eemvallei leest u op www.woningneteemvallei.nl.

Informatie over urgentie
Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. Voor informatie over urgentie in Bunschoten kunt u terecht bij de verhuurmakelaars van Het Gooi en Omstreken. U kunt ons bellen via (035) 672 66 99 voor het maken van een afspraak. Pas na dit gesprek kunt u worden doorverwezen naar de woonruimtecommissie van Bunschoten. Deze komt iedere maand bijeen.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review