Vacatures 

Ge´nteresseerd in een baan bij Het Gooi en Omstreken? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en deskundige collega's. 

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

  • Projectleider planmatig en groot onderhoud (36 uur)
    Vernieuwen badkamers, aanbrengen isolatie, buitenschilderwerk, vervangen kozijnen, vernieuwen cv-installaties, tuinonderhoud, calamiteit brandschade, afsluiten onderhoudscontracten, aanbrengen zonnepanelen, huurdersbijeenkomsten...... Het Bouwbureau is op zoek naar versterking! Ben jij die energieke, klantgerichte en ervaren Projectleider planmatig en groot onderhoud? Houd je van afwisseling en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van ons woningbezit? Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 15 februari 2018.
  • Allround vakman met specialisatie timmerwerkzaamheden (32 uur)

    Op onze Servicedienst, onderdeel van de afdeling Vastgoed, komen de serviceverzoeken van huurders binnen. Bijvoorbeeld het repareren van een defect raam, een lekke kraan, kapotte schakelaar of het vervangen van een keukenkastje. Onze Planners verdelen deze werkzaamheden onder onze vaklieden of besteden deze uit aan gecontracteerde bedrijven. Klik hier voor volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 19 maart 2018

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s): Acquisitie stellen we niet op prijs.

Open sollicitatie

Is dit niet wat je zoekt? Je kunt natuurlijk altijd een gemotiveerde brief met CV sturen naar: P&O@gooienom.nl